Våra tjänster

Gruppavtal

Kontakt

Våra tjänster

Gruppavtal

Kontakt

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Service & support

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i nätet och tar hand om all service.

Servicepartner från norr till söder

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i TV-, bredbands- och telefoninätet och tar hand om all service. Vi ställer stora krav på våra servicepartner. De ska vara utbildade, ha god yrkeskännedom och de ska vara kapabla att snabbt och smidigt kunna åtgärda de eventuella problem som uppstår. Vi utför service fram till kl 17, och kommer en felanmälan in efter det åtgärdas problemet så tidigt som möjligt nästkommande dag.

 • Servicepartners över hela landet
 • Vi är snabbt på plats
 • Löser oftast problem inom en arbetsdag
 • När det gäller avbrott på samtliga kanaler, eller public servicekanalerna, samt bredbandsleveransen till hela fastigheten kräver vi av våra servicepartner att underhåll ska ske omgående, oavsett dag. Era boenden kontaktar Sappa direkt om något är fel på kanalerna. Vår kundservice finns tillgänglig för alla typer av ärenden alla dagar, året om. För att det ska vara enkelt.

  Elvira, Kundtjänstmedarbetare

  Kundsupport för hushållen

  För oss på Sappa är det viktigt att ha bra service för alla våra kunder. Vår kundtjänst finns på plats och svarar på dina boendens frågor alla dagar, året om. Dessutom kan de få hjälp genom steg-för-steg guider på vår hemsida, via chatt eller nå oss på sociala medier.

  Om ni väljer att teckna gruppavtal för både bredband och TV, får alla i er förening också tillgång till vårt VIP-nummer, som tar dem före i eventuella köer och direkt till de kundservicemedarbetare som har bäst koll på gruppavtal.

  Erik, Affärsstöd

  Support för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

  Vår företagsavdelning hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med frågor om exempelvis fakturor, service, inkopplingar, tilläggsbeställningar med mera. Har du frågor om ditt avtal ber vi dig att prata med din säljare. Om du inte vet vem det är, hör av dig till oss så hjälper vi dig att nå rätt person med en gång.


  Telefon: 031-774 10 40

  Öppettider: Mån-Tors 8-16, Fre 9-16

  Lämna ärende här

  "För mig är det viktigt att ha en leverantör som levererar bra kundservice och givetvis tjänster med hög kvalitet. Efter att ha gått igenom de olika erbjudanden som fanns på marknaden föll valet på Sappa. Med Sappa, som levererar tv, bredband och telefoni till mina boenden, har jag fått en mycket kompetent leverantör. Jag tycker samarbetet fungerar mycket bra, de är enkla att få tag i och jag får alltid snabb återkoppling, det är viktigt för mig.”

  — Magnus Andersson, Ansvarig projektledare, Karlstadhus AB

  © 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281