Fiberförening

Vill ni driva ert egna fibernät och samtidigt kunna nyttja fördelarna av en helhetsleverantör? Sappa agerar kommunikationsoperatör mot fiberföreningar i hela Sverige.

Lämna en intresseanmälan

En leverantör - ett gruppavtal

Ni har gjort det hårda arbetet som det innebär att bygga ett eget nät. Ni har förmodligen lagt åtskilliga timmar på att få nätet byggt, valt kommunikationsoperatör, hanterat felanmälningar till olika parter och guidat medlemmarna under resans gång. Vi vill uppmuntra er att fortsätta använda styrkan i er kundkraft och driva ert egna nät.

Bredband, TV och telefoni
I gruppavtalet ingår bredband, TV och telefoni. Vi tror på enkelheten i att ha en leverantör som ni kan vända er till oavsett vad ärendet gäller och som faktiskt finns där för er. Därför vill vi presentera vårt erbjudande som innebär en leverantör med stor flexibilitet. 

Vi är flexibla
Vi möter era önskemål om vilken lösning ni vill ha, oberoende av om det är en single, duo eller triple-play som gruppanslutning.

Med Sappa som kommunikationsoperatör 
Självklart erbjuder Sappa ett helhetsåtagande kring all aktiv utrustning, övervakning, drift och service. I vår plattform finns flera tjänsteleverantör, samt möjlighet att teckna korttidsabonnemang.

Tillsammans med oss kan ni framtidssäkra ert fibernät!   

Vi levererar 1 Gbit bredband och ett grundutbud av TV tillsammans med ett kundlojalitetscenter som finns på plats alla dagar, året om 8-22.

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och din styrelse!

Upptäck valfriheten med Sappa   

För de medlemmar som vill komplettera sitt utbud har vi ett av marknadens bredaste utbud med kanaler och kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

  • Över 130 TV-kanaler
  • Supersnabbt bredband
  • Lägg till fast telefoni Välj till kanalpaket från C More och Viasat

Branschens bästa service    

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att ni ska vara nöjda med både vårt utbud, pris och vår service. Vi levererar våra tjänster till nöjda kunder i hela Sverige och är väldigt stolta över utmärkelsen bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018).

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om 8-22, utan knappval eller långa väntetider.

Kontakta oss gärna

Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail, så besvarar vi era frågor.

Kontakta oss