Fiberförening

Vill ni driva ert egna fibernät och samtidigt kunna nyttja fördelarna av en helhetsleverantör? Sappa agerar kommunikationsoperatör mot fiberföreningar i hela Sverige.

Lämna en intresseanmälan

En leverantör - ett gruppavtal

Ni har gjort det hårda arbetet som det innebär att bygga ett eget nät. Ni har förmodligen lagt åtskilliga timmar på att få nätet byggt, valt kommunikationsoperatör, hanterat felanmälningar till olika parter och guidat medlemmarna under resans gång. Vi vill uppmuntra er att fortsätta använda styrkan i er kundkraft och driva ert egna nät.

Bredband, TV och telefoni
I gruppavtalet ingår bredband, TV och telefoni. Vi tror på enkelheten i att ha en leverantör som ni kan vända er till oavsett vad ärendet gäller och som faktiskt finns där för er. Därför vill vi presentera vårt erbjudande som innebär en leverantör med stor flexibilitet. 

Vi är flexibla
Vi möter era önskemål om vilken lösning ni vill ha, oberoende av om det är en single, duo eller triple-play som gruppanslutning.

Med Sappa som kommunikationsoperatör 
Självklart erbjuder Sappa ett helhetsåtagande kring all aktiv utrustning, övervakning, drift och service. I vår plattform finns flera tjänsteleverantör, samt möjlighet att teckna korttidsabonnemang.

Tillsammans med oss kan ni framtidssäkra ert fibernät!   

Vi levererar 1 Gbit bredband och ett grundutbud av TV tillsammans med ett en tillgänglig kundservice.

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och din styrelse!

Branschens bästa service

Vi är ett av landets större telekombolag och har funnits länge i branschen. Vi levererar våra tjänster till över 410 000 kunder. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson.

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om. Oavsett när, var och hur kunden kommer i kontakt med oss - vill vi erbjuda kundservice i världsklass. Ett kvitto på vårt arbetre är att vi tre år i rad har fått utmärkelsen bäst service i branschen enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex 2018, 2019, 2020).

En helhetsleverantör   

För de medlemmar som vill komplettera sitt basutbud har vi på Sappa ett av marknadens bredaste TV-utbud med kanaler och streamingtjänster från bland annat C More, Discovery och V sport, series & film. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

Med Sappa som leverantör får ni fri tillgång till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala omsorgstjänster i hemmet - Omsorgsportalen. Tjänsterna från Omsorgsportalens skapar ökad brandsäkerhet och trygghet både för den boende och grannarna. Vare sig behovet avser digitala omsorgstjänster eller möjligheten att underlätta vardagen med styrning av belysning, temperatur och andra apparater så finns något för alla.

Utöver supersnabbt bredband, TV-underhållning för alla och digitala omsorgstjänster får ni med Sappa också möjlighet att lägga till fast telefoni.


Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Undertecknad har under ett antal år arbetat med Sappa som leverantör av analoga och digitala TV-tjänster till de fibernät vi, genom ekonomiska föreningar, byggt till villor både i tätorten och på landbygden i Avesta Kommun. Sappa har visat sig vara mycket lyhörda för våra önskemål och behov samt har på ett professionellt sätt levererat det vi önskat. Erfarenheten av samarbetet är mycket positiv bland våra medlemmar och de tycker att Sappa har en uppskattad och kompetent kundservice.”

Tomas Svedberg, Ordförande Skogsbo Fiber Ek. förening, Projektledare 5 fiberföreningar

SE REFERENSER