Våra tjänster

Gruppavtal

Kontakt

Våra tjänster

Gruppavtal

Kontakt

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Digitala omsorgstjänster

Digitala omsorgstjänster direkt hem

Med Sappa som leverantör får ni fri tillgång till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala omsorgstjänster i hemmet. Tjänsterna som kan beställas kollektivt eller individuellt direkt av den boende på omsorgsportalen.se, ökar både attraktiviteten och säkerheten av fastigheten. Enkelhet är ett av våra ledord och självklart är det enkelt för er att beställa tjänster kollektivt för ytterligare mervärde för de boende. Vi tar hand om allt från beställning, till leverans och installation.

 • Beställ enkelt på omsorgsportalen.se
 • Stort urval av digitala hjälpmedel
 • All utrustning installeras vid behov av tjänsteleverantören
 • Efter beställning finns tjänsteleverantören alltid till hands för frågor
 • Läs mer

  Boendeanpassning för livets alla skeden

  Med dagens hjälpmedel kan vi leva ett tryggare liv i vetskapen om att exempelvis våra anhöriga eller en larmcentral larmas om olyckan skulle vara framme. Även för den anhörige är det ofta en stor lättnad att känna sig trygg med att bli meddelad om något oförutsett skulle ske. Vi möjliggör detta på ett överskådligt, enkelt och tryggt sätt.

  Tjänsterna kan beställas av användaren själv eller en anhörig direkt via portalen, initieras av hemtjänsten eller beställas som en kollektiv tjänst. Tjänsterna går genom välfärdsbredband varpå fastighetsägaren eller föreningen kan luta sig tillbaka medan vi sköter leveransen. Vi gör inte bara fastigheten mer attraktiv - vi gör den även till en säkrare plats för alla!

  Vill du veta mer om Omsorgsportalen och digitala omsorgstjänster? Hör av dig till oss med dina funderingar!

  © 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281