Bostadsrättsförening

Verkar det krångligt att byta TV- och bredbandsleverantör? Låt oss visa motsatsen! Vi erbjuder gruppavtal till bostadsrättsföreningar i hela Sverige.

Lämna en intresseanmälan

Sänk kostnaderna för dig och din brf!

Redan idag betalar förmodligen din bostadsrättsförening för ett grund- eller basutbud av TV som antingen ingår i avgiften eller som medlemmarna betalar för. Vi på Sappa erbjuder din förening möjligheten att skräddarsy ert gruppavtal, dels avseende TV-utbud utifrån era behov och önskemål. Självklart finns också individuell möjlighet att själv välja till fler kanaler från ett av marknadens bredaste TV-utbud. I gruppavtalet ingår också supersnabbt bredband i hastigheten 500 - 1 000 Mbit. Med ett supersnabbt bredband i fastigheten framtidssäkrar ni och är redo för alla tjänster framtiden kommer erbjuda. Vi ansvarar för hela leveransen, drift och underhåll samt fullserviceavtal. 

Vi levererar i alla typer av nät 

Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

Prova ny leverantör av TV och bredband?   

Kontakta oss för en offert baserad på just era förutsättningar.  

Branschens bästa service

Vi är ett av landets större telekombolag och har funnits länge i branschen. Vi levererar våra tjänster till över 410 000 kunder. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson.

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om. Oavsett när, var och hur kunden kommer i kontakt med oss - vill vi erbjuda kundservice i världsklass. Ett kvitto på vårt arbetre är att vi tre år i rad har fått utmärkelsen bäst service i branschen enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex 2018, 2019, 2020).

En helhetsleverantör   

För de medlemmar som vill komplettera sitt basutbud har vi på Sappa ett av marknadens bredaste TV-utbud med kanaler och streamingtjänster från bland annat C More, Discovery och V sport, series & film. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

Med Sappa som leverantör får ni fri tillgång till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala omsorgstjänster i hemmet - Omsorgsportalen. Tjänsterna från Omsorgsportalens skapar ökad brandsäkerhet och trygghet både för den boende och grannarna. Vare sig behovet avser digitala omsorgstjänster eller möjligheten att underlätta vardagen med styrning av belysning, temperatur och andra apparater så finns något för alla.

Utöver supersnabbt bredband, TV-underhållning för alla och digitala omsorgstjänster får ni med Sappa också möjlighet att lägga till fast telefoni.


Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Vi gick över till Sappa för snart 2 år sedan och är mycket nöjda med dem. Vi i styrelsen trodde kanske först att det skulle bli mycket jobb med indragning och allt runtomkring. Men Sappa kunde det där, och visste vad vi skulle tänka på och vad de skulle göra. Så det är få grejer som vi har gjort i styrelsen som har varit så uppskattat bland våra medlemmar som bredband och TV. Stor del av det var Sappas förtjänst.

Erik Molin, Ordförande, HSB Brf Kontrollanten


SE REFERENSER