Bostadsrättsförening

Bredband, TV och fastighetstjänster till din bostadsrättsförening. 

Sänk kostnaderna för dig och din brf!

Redan idag betalar förmodligen din bostadsrättsförening för ett grund- eller basutbud av TV som antingen ingår i avgiften eller som medlemmarna betalar för. Vi på Sappa erbjuder din förening möjligheten att skräddarsy ert gruppavtal. I gruppavtalet ingår också supersnabbt bredband i hastigheten 500 - 1 000 Mbit. Med ett snabbt bredband i fastigheten framtidssäkrar ni och är redo för alla tjänster framtiden kommer erbjuda. TV-utbudet kan vi anpassa utifrån era behov och önskemål. Självklart finns också individuell möjlighet att själv välja till fler kanaler från ett av marknadens bredaste TV-utbud. Vi ansvarar för hela leveransen, drift och underhåll samt fullserviceavtal. 

Koppla upp hela fastigheten

Uppgradera ert nuvarande fastighetsnät till Sappas fiberanslutning, som levererar dina tjänster via tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

Branschens bästa service

Vi är ett av landets större telekombolag och har funnits länge i branschen. Vi levererar våra tjänster till över 410 000 kunder. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson.

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Oavsett när, var och hur kunden kommer i kontakt med oss — vill vi erbjuda kundservice i världsklass. Därför finns också vår kundservice på plats varje dag, året om. 

JAG VILL LÄRA KÄNNA SAPPA MER

Våra tjänster

För de medlemmar som vill komplettera sitt basutbud har vi på Sappa ett av marknadens bredaste TV-utbud med kanaler och streamingtjänster från bland annat C More, Discovery och V sport, series & film. Vi har stora och små paket, och möjlighet att bygga ditt eget precis så som du vill ha det. 

Med Sappa som leverantör får ni också tillgång till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala omsorgstjänster i hemmet — Omsorgsportalen. Tjänsterna från Omsorgsportalens skapar ökad brandsäkerhet och trygghet både för den boende och grannarna.

Utöver supersnabbt bredband, TV-underhållning för alla och digitala omsorgstjänster får ni med Sappa också möjlighet att lägga till fast telefoni.

SAPPAS TJÄNSTEUTBUD

Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Vi gick över till Sappa för snart 2 år sedan och är mycket nöjda med dem. Vi i styrelsen trodde kanske först att det skulle bli mycket jobb med indragning och allt runtomkring. Men Sappa kunde det där, och visste vad vi skulle tänka på och vad de skulle göra. Så det är få grejer som vi har gjort i styrelsen som har varit så uppskattat bland våra medlemmar som bredband och TV. Stor del av det var Sappas förtjänst.

Erik Molin, Ordförande, HSB Brf Kontrollanten


SE REFERENSER