Hej alla KBAB-bor!

Nu får ni en ännu bättre TV-upplevelse!

Ditt nya TV-utbud 

Från och med den 10 november får du ännu bättre TV från oss på Sappa. Då kommer vi leverera digitala HD-kanaler i superkvalitet till dig direkt ur TV-uttaget. Det enda du behöver göra för att se dina nya kanaler är en kanalsökning.

För att få tillgång till det digitala okrypterade basutbudets kanaler behöver du en TV med inbyggd DVB-C-standard, som finns i de flesta nyare TV-apparater. Är du osäker, kolla din tv-manual. Har du en äldre modell av tv så behöver du inte vara orolig att du blir utan basutbudskanalerna de finns kvar precis som tidigare i analogt format.

 

All TV du behöver - till löjligt bra pris!

Nu har du chans att se mängder med sport, film och serier från V sport, series and film och Sappa! I det här paketet hittar du V premium, som ger dig ett överlägset utbud av nya film- och seriepremiärer samt ett vasst utbud av livesport från bland annat Champions League, Premier League, NHL, Formel 1. Du får också välja fem favoritkanaler bland hela 89 kanaler med Sappa Fem. Dessutom ingår Digitalkort och digitalbox/TV-modul, så du har allt du behöver för att bara koppla in och sjunka ner i soffan!

  • Full tillgång till V premium och Viaplay
  • Fem valfria kanaler med Sappa Fem
  • Digitalkort och digitalbox/TV-modul ingår
BESTÄLL HÄR

Vill du ha hjälp med något?

Skulle du stöta på några problem med dina nya kanaler eller föredrar att beställa erbjudandet via telefon, går det självklart bra att ringa oss! Vi finns tillgängliga alla dagar, året om.