Information om din leverans från Sappa i Boden!

Sedan maj 2019 är det vi på AB Sappa som levererar Bredband och TV hem till dig.
Sappa förvärvade Peter Lindströms Elektroniks ABs kunder som salufördes under varumärket BDTV.

Uppdatering 2020-01-29:

Det har kommit till Sappas kännedom att Peter Lindström Elektronik i Boden har lämnat in ansökan om konkurs.

Frågor och Svar:

Vad händer med mina tjänster?
Dina TV och bredbandstjänster levereras redan av Sappa och ovanstående har ingen påverkan. Det är Sappa som levererat dina tjänster sedan maj 2019.

Kommer något att sluta fungera?
De tjänster du köper från oss på Sappa påverkas inte. Om det står Sappa som avsändare på fakturan så är det inga tjänster som kommer påverkas.

Jag väntar på servicebesök, vad händer?
De serviceärenden som finns kommer att flyttas över till en ny servicepartner. Den nya servicepartner kommer att kontakta och boka tid för hembesök för service.

Jag har hyrt en router av BDTV, vad skall jag göra med den?
Routern hanteras av Sappa sedan maj 2019 och du hyr den av Sappa istället även om det står BDTV på klisterlappen på routern.

Vad händer med Sappa utlämningsställe/återföräljare i Boden?
Den butik dit Sappa har hänvisat kunder för hämtning av modem, programkort för digital-TV eller annat ärende på Mejerigränd 2 är stängd. Kontakta oss nedan på 0774-444 744 så kommer utrustningen skickas hem till dig istället.

Jag väntar på fiber från Sappa, vad händer för mig?
Eftersom Sappa anlitat Peter Lindström Elektronik i Boden för fiberentreprenaden, kommer det tyvärr ta några veckor innan en ny entreprenör kan ta vid och fortsätta installationen för Er som har en pågående installation. För Er som har en beställning där fiberinstallationen skall påbörjas under våren/sommaren 2020 kommer tidsplanen ej att påverkas, ny fiberentreprenör kommer att anlitas av Sappa.

Omsorgstjänster
Under hösten lanserade vi Omsorgsportalen.se (vård och omsorgstjänster i hemmet via säkert bredband). Sappa är först ut i Sverige med en helt oberoende portal för dessa tjänster. Detta är vi mycket stolta över och Boden är först ut av många kommuner som står på kö för att få dessa tjänster under 2020. Läs och surfa runt bland produkterna på https://omsorgsportalen.se/

Kontakta oss
Om du har några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss på 0774–444 744, hej@sappa.se eller på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också chatta direkt med oss på sappa.se. Vi svarar alla dagar, året om, och vi är i Boden för att stanna. Länge.