C More's streamingtjänst

 • C More's streamingtjänst fungerar inte så bra för mig. Vad ska jag göra?

  Det är svårt att svara på varför det inte fungerar så bra hos just dig. Om ingenting fungerar så rekommenderar vi att du ringer till C More's streaming-support. De finns på 0771-481 481.

  Några saker du kan testa om det hackar och buffrar

  Det krävs en konstant ström på ca 3 Mbit för att undvika hackningar eller buffringsstopp i C More's streamingtjänst. En trådlös internetanslutning kan variera mycket i hastighet, därför kan du testa att ansluta datorn till modemet via kabel, utan aktiva brandväggar.

  Mediaspelaren Silverlight använder adaptiv ström, som justeras efter vilken bandbredd och hårdvara just du har. Det är en ganska krävande process så stäng ner alla andra program när du använder streamingtjänsten, om du har en äldre dator.

  Installera om Silverlight om ingenting funkar

  Om varken bild eller ljud fungerar så kan det vara problem med Silverlight. Ta bort programmet och installera det på nytt (www.microsoft.com/getsilverlight). Om det fortfarande inte fungerar kan felet sitta i cachat (sparat) material i webbläsare och dator. Starta om datorn och byt webbläsare så bör det fungera.

 • Hur kommer jag igång med C More's streamingtjänst?

  När du skaffar ett C More kanalpaket får du tillgång till innehållet streamat på flera enheter. Ditt streamingskonto aktiveras samtidigt som ditt tv-abonnemang.

  Så här kommer du igång: 
  Gå till cmore.se/operator/login

  1. Välj operatör och leta upp Sappa i listan.  
  2. Fyll i ditt kundnummer hos Sappa och sedan ditt postnummer
  3. För att skapa ett C More-konto fyller du i en e-postadress, förnamn, efternamn och väljer ett lösenord.
  4. Om du har ett befintligt TV4 Play-konto kan du välja att logga in med din e-postadress och lösenord för att koppla ihop detta med ditt C More-konto.
  5. När detta är klart kan du logga in med din e-postadress och lösenord i alla dina enheter för att börja titta.

  Här kan du även följa vår guide till hur du aktiverar ditt C More-konto. 

 • Hur fungerar C More's streamingtjänst?

  När du skaffar ett kanalpaket från C More får du även tillgång till C Mores utbud via mobilen, datorn och surfplattan. Tusentals extra filmer, massor av serier och all sport (även webbexklusiva matcher) streamas enkelt via C More-appen och cmore.se.

  C More's streamingtjänst finns på www.cmore.se/play och i appen C More Play. Ladda ner appen till din iPad här. https://itunes.apple.com/se/app/id555274510?mt=8

 • Vad ingår i C More's streamingtjänst?

  När du skaffar ett kanalpaket från C More får du även tillgång till C Mores utbud via mobilen, datorn och surfplattan. Tusentals extra filmer, massor av serier och all sport (även webbexklusiva matcher) streamas enkelt via C More-appen och cmore.se.

  För att komma igång med C Mores streamingtjänst behöver du ha har något av kanalpaketen C More PremiumC More Sport eller C More Standard

 • Vad krävs för att C More's streamingtjänst ska fungera på min dator?

  Du behöver installera mediaspelaren Silverlight på din dator (www.microsoft.com/getsilverlight). Systemkraven är olika beroende på om du använder PC eller Mac. Systemkraven finns listade på samma sida som programmet.

  Operativsystem: Microsoft Windows XP SP2, Vista, 7 eller Mac OS X 10.4-10.7

  Webbläsare: Endast Internet Explorer 8 eller senare, Firefox 3.6 eller senare, Chrome eller Safari

  Cookies: På Javascript: På Media Player: Silverlight

  Uppkopplingshastighet: Bredbandsuppkoppling, minimum 3 Mbit/s