Hur kan jag se om mitt barn har stängt av VPN?

Gå till personer-vyn och gå in på den barnprofil du vill se. Tryck på inforutan med ett utropstecken för mer info (visas ingen ruta har barnet inte stänkt av VPN). Du kan nu se både när barnet stängde av VPN samt när hen satte på VPN igen. Är inte VPN påslaget igen syns bara när barnet senast stängt av VPN.

Relaterade frågor

 • Jag har glömt mitt lösenord hur kan jag återställa det?

  Vid inloggningen till säkerhetsportalen kan du enkelt återställa ditt lösenord om du glömt bort det genom att trycka på "Glömt lösenord".

  Läs mer
 • Vad finns för funktioner i Sappa ID-skydd?

  Med Sappa ID-skydd slipper du oroa dig för att dina personliga uppgifter läcker ut. Tjänsten hjälper dig också hålla koll på alla dina lösenord. Tjänsten bevakar de konton & uppgifter som finns kopplade mot de mejladresser du vill bevaka. Uppstår en läcka får du direkt meddelande och kan motverka en läcka genom att t.ex byta lösenord för aktuellt konto.

  Läs mer
 • Vad är VPN och varför är det viktigt?

  VPN är en förkortning för virtuellt privat nätverk och är en tjänst som hjälper dig att surfa säkert och privat online. Att surfa utan en VPN är som om att gå runt på stan med din adress synligt tryckt på din tröja. På internet innebär det att din dator eller mobils IP-adress är synlig för alla ställen du surfar på. Vad en VPN gör är att den skapar en tunnel för din internet­uppkoppling och döljer din adress. På det sättet kan ingen se vad du gör med en VPN aktiverad.

  Läs mer
 • Vad finns för funktioner i Sappa Trygg Surf?

  Sappa Trygg Surf ger dig ett komplett och prisat skydd. I alla dina enheter får du skydd mot virus, skadliga webbsidor & ransomware. Du får även funktioner som säkra bankbesök online, familjeregler & VPN funktionalitet.

  Läs mer
 • På hur många enheter kan jag installera Sappa Trygg Surf och Sappa ID-skydd?
  • Trygg Surf kan du installera på 15 enheter.
  • Den fristående VPN klienten som tillhör Trygg Surf som är för datorer kan du installera på 5 enheter.
  • Sappa ID-skydd kan du installera på 25 enheter och kan bevaka upp till 5 mejladresser.
  Läs mer