Säljer ni routrar?

Ja, det gör vi! 

Vi säljer två tjänster som heter Sappa Wifi och Sappa Wifi Extra. Med Sappa Wifi får du den kraftfulla routern Genexis ED-500, en webbplattform för att hålla koll på din Wifi-signal och hjälp från vår support som kan se över din uppkoppling och ge råd för att optimera den. Sappa Wifi Extra kan du sen lägga till för att få en extender/repeater som sprider vidare din Wifi-signal, vilket kan behövas om du bor i ett stort hem. 

Här kan du läsa mer om Sappa Wifi. 

Relaterade frågor

 • Kan jag få installationshjälp?

  I de flesta fall är det enkelt att installera vår utrustning och vi kan guida dig över telefon. Om du ändå vill ha hjälp att utföra installationen hemma kan vi rekommendera Hemfixare. Hemfixare är en partner till Sappa som kan hjälpa till med de flesta installationer i hemmet.

  Läs mer
 • Kan jag ha trådlös TV?

  Det går inte att ha trådlös TV från Sappa i dagsläget. Vi rekommenderar att digitalboxen är direktkopplat mellan ditt antennuttag eller tjänstefördelare.

  Läs mer
 • Hur länge gäller min garanti på min utrustning?

  Du har 2 års garanti på din hårdvara. 

  Läs mer
 • Hur kommer jag igång med mitt bredband?

  För att komma igång med ditt bredband så behöver du en nätverkskabel kopplad från din tjänstefördelare till din dator. I tjänstefördelaren finns det en LAN-port där bredbandet är aktiverat. För att få veta exakt vilken det är, ring till oss på 0774-444 744.

  Läs mer
 • Vad behöver jag för att komma igång med telefoni?

  När man skall komma igång med sin telefoni så behöver man ha en telefonibox kopplad till sin tjänstefördelare. Denna beställer man från oss i samband med att man beställer telefoni. Den kostar 395 kr som en engångskostnad. 

  Läs mer

Sappas kundlojalitetscenter

Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag. Därför finns vi tillgängliga alla dagar, året om. Ring, maila eller chatta med oss!