Prova Viasat Sport i december
12 november, 2013

Prova Viasat Sport i december

Kategorier: Erbjudanden

Ta chansen att se sport i världsklass i december, genom att prova kanalpaketet Viasat Sport utan extra kostnad. Anmäl att du vill prova Viasat Sport på frimanad-sport.se senast den 27 november, så ser du bland annat Champions League och Premier League utan kostnad i december. Efter frimånaden får du behålla abonnemanget utan bindningstid!

Viasat Sport ger dig tillgång till det bästa från Champions League, Premier League, NHL, NBA och HockeyAllsvenskan. I februari ser du dessutom vinter-OS i Sotji från första parkett, med Viasat Sport i din tv.

Vem kan prova Viasat Sport?

För att kunna prova Viasat Sport i december, behöver du vara digital-tv-kund hos Sappa. Erbjudandet gäller dig som inte redan har ett abonnemang på Viasat Sport.

Hur registrerar jag mig?

Anmäl att du vill prova Viasat Sport i december, genom att registrera dig på frimanad-sport.se senast den 27 november 2013.

Behåll Viasat Sport utan bindningstid!

Efter frimånaden får du behålla Viasat Sport utan bindningstid. Vanligtvis säljs Viasat Sport med 12 eller 24 månaders bindningstid, så detta är något riktigt unikt! Abonnemanget löper vidare automatiskt, för 249 kr/mån och med 1 månads uppsägningstid.

Avsluta Viasat Sport efter december

Om du inte vill fortsätta med Viasat Sport efter december, behöver avregistrera dig på frimanad-sport.se. Den 10-25 december kan du avregistrera ditt abonnemang. Vi kommer skicka ut ett mejl för att påminna dig!

Hör av dig om du undrar något! Vi finns på 0774-444744, alla dagar 8-22.