Frivisning av BBC Entertainment i februari
30 januari, 2014

Frivisning av BBC Entertainment i februari

Kategorier: Frivisningar

BBC Entertainment är en härligt bred underhållningskanal från Storbritannien. På kanalen visas såväl drama som komedier och liveunderhållning. Hela februari frivisar vi kanalen för alla våra kunder, för att så många som möjligt ska få uppleva den!

Vi är glada över att kunna frivisa BBC Entertainment digitalt, hela februari för alla Sappas kunder. BBC Entertainment innehåller massor av underhållning från brittiska BBC. Du följer program som Dragon’s Den, Top Gear och EastEnders.

BBC Entertainment på kanalplats 29

Du som har digital-tv från Sappa hittar automatiskt BBC Entertainment på kanalplats 29, från 1 februari till 28 februari 2014.

Även du som inte är kund men som bor i ett hus som är anslutet till Sappa, kan se kanalen digitalt. Det du behöver är en inbyggd digitalbox med stöd för DVB-C i din tv!

Behåll BBC Entertainment efter frivisningen

BBC Entertainment ingår i våra kanalpaket Sappa Mest, Sappa Mycket och BBC-paketet. Du kan också välja kanalen som en av dina favoriter i Sappa Fem eller Sappa Tio. Du som är kund hos Sappa väljer enkelt till kanalen, på Mitt Sappa.

Du som ännu inte är kund, beställer kanalpaket och digitalbox här på sappa.se eller genom att ringa oss på 0774-444744.

Välj BBC Entertainment och vinn en goodiebag!

Alla som skaffar ett kanalpaket som innehåller BBC Entertainment eller väljer kanalen till sitt Sappa Fem eller Sappa Tio under februari, har chansen att vinna en goodiebag från Sappa och BBC Entertainment. Skaffa kanalen och mejla jatack@sappa.se för att motivera varför en goodiebag ska bli din. Vi har tio goodiebags och vinnarna kommer vi kontakta den första veckan i mars!