Problem med senaste fakturan
18 september, 2015

Problem med senaste fakturan

På senaste fakturan blev det tyvärr fel på OCR-numret på alla våra fakturor.

Till dig som i vanliga fall betalar via pappersfaktura: 

Jag får felmeddelande när jag försöker betala min faktura? 
Om ni får felmeddelande när ni försöker betala er faktura så lägg OCR-nummer i fältet meddelande istället. Samtliga banker har bekräftat att det är ok och fungerar.

Till dig som i vanliga fall betalar via e-faktura:  

Vid denna fakturering så blev det tyvärr fel på våra OCR-nummer. Du som har e-faktura har därför istället fått en pappersfaktura hem till dig denna månad.

Hur betalar jag min faktura med förfallodatum 150930?   
Betala in den via pappersfakturan och ange det OCR-nummer som står på. Om ni får felmeddelande när ni försöker betala er faktura så lägg OCR-nummer i fältet meddelande istället. Samtliga banker har bekräftat att det är ok och fungerar.

Får jag en ny faktura till min bank?    Nej du får ingen ny faktura för samma period utan det är viktigt att du betalar pappersfakturan denna gång.

Får jag fakturaavgift på pappersfakturan?    Nej, ingen fakturaavgift tillkommer på denna pappersfaktura.

Behöver jag göra något med min e-faktura anmälan?    Nej det behöver du inte göra. Nästa faktura kommer till din bank som vanligt. 

Jag har slängt min pappersfaktura - hur gör jag?    Du kan se din faktura med OCR-nummer inne på Mitt Sappa (www.sappa.se/mitt-sappa). Du loggar in med användarnamn som är ditt kundnummer. Detta hittar du på ditt avtal med oss eller på tidigare e-fakturor. Första gången du loggar in använder du de fyra sista siffrorna i ditt personnummer som lösenord. Lösenordet kan du sedan ändra på Mitt Sappa.

Till dig som i vanliga fall betalar via autogiro:

Du berörs inte av detta alls utan allt fungerar som vanligt.


Vi ber om ursäkt!

Vi beklagar verkligen det inträffade och ber om ditt överseende för vårt misstag. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp! Vi finns på 0774-444 744, hej@sappa.se alla dagar 8-22.