Frivisning av Viasats sportkanaler!
24 september, 2015

Frivisning av Viasats sportkanaler!

Kategorier: Frivisningar

Få tillgång till Viasats sportkanaler under 2 veckor!

De kommande två veckorna kan du bjuda hem dina vänner för nu är det äntligen dags för sport-frivisning i världsklass! Den 28 september till 11 oktober frivisar vi Viasat Sportpaketet! 

Du får alltså kolla på hur mycket sport du vill utan att betala en enda krona! Du kan bl.a. se fram emot fotboll, hockey och motor i världsklass. 

Redan den 29 september möter Barcelona Leverkusen i Champions League. Gillar du fotboll bjuds det på två andra spännande matcher i Premier League den 4 oktober: Everton-Liverpool och Arsenal-Manchester United. 

Och så är det förstås säsongspremiär i NHL den 8 oktober. Garanterat värt att hålla sig vaken framför Toronto-Montreal klockan 01.05. En timme senare är det dags för en riktig nattmangling, när Henrik Lundqvist och hans N.Y. Rangers möter Chicago. Missa inte det! 

Ännu mer fart bjuds det på i Formel 1 Grand Prix i ryska Sotji den 9–11 oktober. Kanske är det dags för Marcus Ericsson att plocka ytterligare poäng? 

Mycket nöje!  

Vilka kanaler frivisas och på vilka kanalplatser finner man de på?   
Viasat Sport (121), Viasat Fotboll (122), Viasat Motor (123), Viasat Hockey (125), Viasat Sport HD (126), Viasat Fotboll HD (127), Viasat 16 HD (128), Viasat Motor HD (129), Viasat Hockey HD (131) och TV10 (10).

Vem kan ta del av frivisningen?

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv.

6 månader fritt med Viasat Sportpaketet

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande på Viasat Sport och Viasat Sport HD. Är du redan kund hos Sappa och vill ta del av erbjudandet? Logga in på Mitt Sappa och beställ direkt online!

Är du ny hos Sappa kan du gå vidare för att beställa Viasat Sport eller Viasat Sport HD direkt på sappa.se eller ring oss så hjälper vi dig. Numret är 0774-444744 och vi finns på plats alla dagar 8-22.

Har du redan Viasat Sportpaketet och vill ta del av erbjudandet?

Du som redan har ett abonnemang på Viasat Sport eller Viasat Sport HD kan också ta del av erbjudandet, förutsatt att du har mindre än 3 månaders bindningstid kvar på abonnemanget. Den nya bindningstiden och frimånaderna tar då vid när den befintliga avtalstiden är slut. Ring oss så hjälper vi dig, 0774-444 744.