Vi frivisar TV4 Fakta!
16 november, 2015

Vi frivisar TV4 Fakta!

Kategorier: Frivisningar

Den 16-30 november frivisar vi den mycket populära kanalen TV4 Fakta!

Nu är det dags för frivisning av TV4 Fakta på kanalplats 59. TV4 Fakta är en svensk dokumentärkanal som visar omtalade och aktuella dokumentärfilmer, starka porträtt, intressanta kriminalfall, medicinserier, historiska skildringar och spännande vetenskapsprogram.

Kanalen har vunnit en stor och trogen publik. Inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och med sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

Vem kan ta del av frivisningen?

För att ta del av frivisningen behöver du vara Sappa-kund och ha en hd-mottagare från Sappa eller en inbyggd hd-mottagare i din tv.

Välj TV4 Fakta som kanal i Sappa Fem eller Sappa Tio

TV4 Fakta hittar du i följande paket: Sappa Fem, Sappa Tio, Sappa Fakta, Sappa Mest, Sappa Mest HD, Sappa Mycket, Sappa Mycket HD och TV4-paketet. Du kan alltså välja kanalen som en av dina favoritkanaler i ditt Sappa Fem eller Sappa Tio. Logga in på Mitt Sappa för att byta kanaler eller lägga till kanalpaket. Det går också bra att slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.