Motors TV blir en HD-kanal!
25 november, 2015

Motors TV blir en HD-kanal!

Kategorier: Kanalinformation

Den 1 december 2015 blir Motors TV en HD-kanal

Det är mer och mer vanligt att programbolagen väljer att göra om sina kanaler genom att gå från standardversion (SD) till HD-version. Detta gör programbolagen enbart för att förbättra kvalitén och tv-upplevelsen för dig som tittare.

Den 1 december går Motors TV från en SD-version till en HD-version.
Kanalplatsen blir oförändrad: 139. Ingen prisförändring sker.


Vad gäller för mig som har en modul?

För att kunna se HD-kanaler behöver du ha en utrustning som stödjer just HD. Om du idag har en modul som endast stödjer standardversionen (SD) och du fortsatt vill se Motors TV så behöver du skaffa en modul eller HD-box som stödjer HD. Dubbelkolla gärna så att din tv också stödjer CI+.


Vad gäller för mig som har en box?

Om du idag har en box som endast stödjer standardversionen (SD) behöver du byta till en utrustning som stödjer HD. På så sätt kommer du fortsatt kunna se Motors Tv och du har också säkrat upp dig om programbolagen uppgraderar sina kanaler till HD.


Information till dig som har Motors TV som kanal i Sappa Fem och Tio

Om du har valt Motors TV som en av dina kanaler i ditt Sappa Fem eller Sappa Tio så behöver du skaffa en utrustning som stödjer HD för att fortsatt kunna se kanalen. Om du inte byter till en utrustning som stödjer HD kommer Motors TV ersättas av TV12 den 1 december 2015.


Beställ din nya utrustning här på sappa.se

Här på sappa.se kan du enkelt läsa mer om våra utrustningar och du via Mitt Sappa kan du smidigt välja din nya utrustning. Vill du hellre kontakta oss går det självklart jättebra. Vi hjälper dig på 0774-444 744, hej@sappa.se och @sappasomduvill. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.