Ett löfte som blev verklighet!
30 december, 2015

Ett löfte som blev verklighet!

Kategorier: Tävlingar

Oscar Axelsson från Eskilstuna blev vinnaren av Sappa och Historys tävling i våras där första priset var en resa till London inkl hotell och flera utflykter. Under hösten åkte Oscar och hans mamma till London. Ta del av hans reseberättelse här!

London med Sappa och History 

Jag kollar ofta på History. De har många intressanta serier. Gillar American Pickers, alla Restoration och Storage Wars serier. Skulle gärna se mer av American Pickers varianter där de letar lite olika saker om det finns. I och med det såg jag att de och Sappa hade en tävling.

Jag hade lovat min mor en resa på hennes 65-års dag och eftersom hon tyvärr var krasslig. När jag såg denna tävling tyckte jag att det var en perfekt chans att få bjuda henne. Så jag skickad ein mitt bidrag och höll tummarna som så många andra. Och jag vann !

Vi åkte i slutet av september och var borta fyra dagar. Resan var effektiv och snabbplus att skjutsen från flygplatsen gick väldigt smidigt. Hotellet vi bodde på heter NH Harrington och det var helt underbart. Det låg perfekt. Jag har varit några gånger i London och även min mor men både hon och jag tyckte att standarden på detta hotellet var något utöver det vanliga. De hade en helt fantastisk frukost och bra service bland annat.

Vår första utflykt gick till The Shard, vilken häftig utsikt! The Shard fanns inte förra gången jag var i London och jag rekommenderar verkligen att man tar sig upp i den och får se utsikten.

En annan av aktiviteterna var afternoon tea på The Dorchester och det var enormt stiligt och klassiskt. Mycket gott te o fina snittar som de beskrev innehållet i noggrant.

Vi gjorde även en tur till Olympic Park och den intressant. Vi fick bl a gå in i velodromen som det dagen till ära var en cykeltävling i. Guiden var väldigt kunnig och berättade om allt man ville veta. En intressant dag för en som gillar sport som jag gör.

The Science Museum var jättespännande och vi gillade IMAX filmerna så mycket att vi använde lite av de 3000 kr, jag fick av er och History i fickpengar, till att gå och se alla filmer som de visade. Jätteintressant! Jag passade även på att åka alla simulatorer med eftersom det ingick o det var intressant att se hur det kan upplevas i ett stridsflygplan. En dag på detta museum fick räcka för denna gång, men åker jag tillbaka kommer jag gå dit igen för det fanns så mycket att uppleva där.

Det var en jätterolig resa och jag skulle göra om den imorgon om jag fick. Helt fantastiskt och lärorikt. Synd jag inte kunde bjuda med alla mina elever det hade de älskat ;)

Tusen, tusen tack för att jag fick uppleva denna resa! På bilden är min mamma som är så stolt över att få vara med på denna resan. 

Mvh
/Oscar Axelsson, Eskilstuna