Frivisning av Travel Channel
14 februari, 2016

Frivisning av Travel Channel

Kategorier: Frivisningar

Den 15 februari - 31 mars frivisar vi den mycket populära kanalen Travel Channel!

Nu är det dags för frivisning av Travel Channel kanalplats 58. Travel Channel är tv-kanalen för dig som älskar resor och äventyr. Här hittar du alltid spännande och inspirerande resereportage från världens alla hörn.

Vem kan ta del av frivisningen?

För att ta del av frivisningen behöver du vara Sappa-kund och ha en hd-mottagare från Sappa eller en inbyggd hd-mottagare i din tv.

Välj Travel Channel som kanal i Sappa Fem eller Sappa Tio

Travel Channel hittar du i följande paket: Sappa FemSappa TioSappa FaktaSappa MycketSappa Mycket HDSappa Mest och Sappa Mest HD. Du kan alltså välja kanalen som en av dina favoritkanaler i ditt Sappa Fem eller Sappa Tio. Logga in på Mitt Sappa för att byta kanaler eller lägga till kanalpaket. Det går också bra att slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.