Sappa utökar samarbetet med Viasat!
10 augusti, 2016

Sappa utökar samarbetet med Viasat!

Kategorier: Kanalinformation

Nu står det klart. Sappa och Viasat utökar samarbetet och lanserar nya sportkanaler i Sappas utbud.

Förhandlingar mellan Sappa och Viasat har pågått under en tid. Nu är allt klart och vi är mycket glada att meddela er att vi kommer att ta in Viasat Sport Premium HD och TV3 Sport HD i vårt utbud! Nu kan du och vännerna följa Zlatan under hela hösten i Premier League. Mycket nöje!

Viasat Sport Premium HD

Den 11 augusti lanserar vi kanalen Viasat Sport Premium HD för dig med kanalpaket: Viasat Sport, Viasat Premium och Viasat Guld. För att vi ska kunna ta in kanalen så behöver vi göra plats i nätet. Därför kommer vi att ersätta Viasat 16 med Viasat Sport Premium HD. Du finner alltså Viasat Sport Premium HD på kanalplats 124.

Vad kommer att visas på Viasat Sport Premium HD?
Viasat Sport Premium HD är en nylanserad kanal och en av Sveriges absolut vassaste sportkanal. I den nya kanalen ser du de viktigaste och största sporthöjdpunkterna, inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass.

Viasat Sport Premium HD blir huvudkanal för Champions League och Premier League men kommer även att kunna erbjuda ett urval av de intressantaste matcherna från spanska La Liga och italienska Serie A samt engelska FA-cupen och sydamerikanska VM-kvalet. Världens absolut bästa fotbollsspelare och -lag kommer även att få den inramning de förtjänar i form av exklusiva studiosändningar med några av landets främsta programledare och experter.

Viaplay
Innehållet på Viasat Sport Premium HD kommer även finnas tillgänglig på Viaplay den 11 augusti 2016, så att du enkelt kan ta del av sporten i din mobil, dator, surfplatta och på smart-tv. Via Apple TV eller spelkonsol. När det passar dig.

TV3 Sport HD

I slutet av oktober kommer vi att lansera sportkanalen TV3 Sport HD. Mer information kommer längre fram. 

Vad kommer att visas på TV3 Sport HD?
TV3 Sport HD är huvudkanal för amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague. Kanalen visar även ett urval av matcher från fotbollsrättigheter som Champions League, La Liga och Serie A samt utvalda hockeymatcher från NHL. TV3 Sport HD sänder dessutom speedway samt agerar supportkanal vid större sportevenemang. 

Viaplay
Innehållet på TV3 Sport HD finns redan nu tillgänglig på Viaplay. Det innebär att du kan ta del av sporten i din mobil, dator, surfplatta och på smart-tv. Via Apple TV eller spelkonsol. När det passar dig.

Vill du få tillgång till kanalerna?

Det är jätteenkelt! Logga in på Mitt Sappa och skaffa något av följande paket: Viasat Sport, Viasat Premium eller Viasat Guld.

Just nu har vi erbjudande på utvalda paket från Viasat. Klicka här för att komma till erbjudanden.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vi finns tillgängliga på hej@sappa.se, @sappasomduvill och 0774-444 744. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22. Välkommen!