Njut av december med frivisning från Fox
28 november, 2016

Njut av december med frivisning från Fox

Kategorier: Frivisningar

Snart är mysiga december här och du kan krypa ner framför tvn och sappa fram till kanalplats 13. Fox visar prisbelönta serier och filmer både för de mindre och större i hushållet. Under december månad kommer du även kunna se om årets största serier från början med start 19/12. 

Höjdpunkter för december:

"American Gothic" 
Serien American Gothic kretsar kring en framstående familj bosatt i Boston, men genom vissa upptäckter misstänks någon inom familjen vara kopplad till flera seriemord. Chockerande hemligheter från både det förflutna och nutid avslöjas och de växande misstankarna riskerar att splittra familjen.
19 december kl 21:55

”Outcast” 
Se spännande och populära Outcast! Följ Kyle Barns, en ung man som plågats av demoner hela sitt liv. Med hjälp av en pastor inleder Kyle en resa för att vidhålla det normala liv han aldrig haft, men upptäckterna han gör under resans gång kan ändra hans öde – och resten av världen, för alltid.  
19 december kl 22:50

Vem kan ta del av frivisningen? 

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv.

Vill du ha tillgång till Fox efter frivisningen?

Vill du fortsätta se Fox efter frivisningen? Det går självklart att ordna! Kanalen ingår i följande paket: Sappa MestSappa mest HD Sappa MycketSappa TioSappa Fem och Sappa Villa som du enkelt kan beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.