Frivisning av TV4 Fakta
21 april, 2017

Frivisning av TV4 Fakta

Kategorier: Frivisningar

Den 24 april till 7 maj frivisar vi en av TV4's mest populära kanaler - TV4 Fakta! 
Passa på och se kanalen som engagerar och väcker känslor. Ta del av frivisningen och se helt nya serier som har premiär på kanalen. Du hittar den på kanalplats 59. Mycket nöje! 

Höjdpunkter för frivisningen

"Mardrömmen på Everest"   
I april 2015 drabbades Nepal av en våldsam jordbävning. Här ses inspelningar gjorda av bergsklättrare som befann sig i området när katastrofen inträffade.
24 april kl. 21:00

"Nedräkning till mord"   
Här skildras några av Storbritanniens mest omtalade mord ur både mördarens och offrets perspektiv. Fallen dramatiseras och rekonstrueras. 
Premiär 28 april kl. 21:00

"En timme att rädda ditt liv"   
Följ ambulanspersonal och läkare under utryckning. En unik inblick  då kameran följer tre olika patienter och personalen som vårdar dom. 
Premiär 3 maj kl. 21:00
 

Vem kan ta del av frivisningen? 
För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv. 

Vill du fortsätta se TV4 Fakta efter frivisningen? 
TV4 Fakta hittar du i följande paket: Sappa FaktaTV4-paketetSappa FemSappa TioSappa MycketSappa Mest och Sappa Mest HD. Du kan alltså välja kanalen som en av dina favoritkanaler i ditt Sappa Fem eller Sappa Tio. Logga in på Mitt Sappa för att byta kanaler eller lägga till ett kanalpaket. Det går också bra att slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.