Sappa expanderar och byter lager för att kunna växa ännu mer!
12 maj, 2017

Sappa expanderar och byter lager för att kunna växa ännu mer!

Kategorier: Om Sappa

Vi växer och vi växer fort. Detta medför också att vi behöver ha ett större lagerutrymme för att fortsätta expandera i Sverige.

Vi har kortat ner leveranstiden med 50%

Tack vare vårt nya samarbete med logistikpartnern Ingram Micro har vi lyckats korta ner leveranstiden med hela 50%. Detta går i linje med Sappas värderingar och vision om att i alla lägen vara Sveriges mest kundvänliga företag. 

”Att få in ett expansivt företag som Sappa som logistikkund har varit väldigt spännande och roligt. Jag känner att vi hittade varandra direkt och flytten och sammarbetet kunde inte börjat på ett bättre sätt”, säger Emil Marntell, kundansvarig för Sappa på Ingram Micro. 

Som en del i vår strategi, för fortsatt tillväxt ser vi på Sappa att samarbetet med Ingram Micro är extra viktigt. Oavsett var du bor i landet, från Överkalix i norr ner till Skåne i söder, så ska du som Sappa-kund alltid få den snabbaste leveranstiden.

”Ingram Micro har visat sig vara mycket lösningsorienterade och har hela tiden fokuserat på vad vi vill åstadkomma istället för att titta på vad vi har haft tidigare”, säger Jonatan Linde, konsumentansvarig på Sappa. 

Fakta om Ingram Micro
Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. De erbjuder lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Ingram Micros logistikverksamheter bedrivs i Stockholm och Borås. Sappas produkter utgår från Ingram Micros lager i Borås.
Källa: ingrammicro.se