Sappa nominerade till Inhousetävlingen 2017
23 augusti, 2017

Sappa nominerade till Inhousetävlingen 2017

Kategorier: Om Sappa

Håll tummarna för Sappa i höstens Inhousetävling!

Sappa har blivit nominerade i Inhousetävlingen 2017 i kategorin ”Bästa DR” med bidraget Black Friday. I inhouse tävlar Sveriges marknads- och inhouseavdelningar med reklam de producerat internt under det gångna året.

I kategorin ”Bästa DR” är följande nominerade:
Black Friday, AB Sappa
Oatfinder, Oatly
All kärlek är bra, ICA

Vi är extremt glada och stolta över att Sappa blivit nominerade. Det är ett fint bevis på att det material vi producerar väcker intresse. Det är extra roligt att vi tävlar mot några av Sveriges största företag då Sappas marknadsavdelning endast består av två personer”, säger Maria Lund marknadsansvarig på AB Sappa.

Vinnarna utses på Inhouse Galan den 5 oktober i Stockholm. Håll tummarna för att Sappa vinner! :)