TV3 Sport HD läggs till för alla Sappa-kunder
29 september, 2017

TV3 Sport HD läggs till för alla Sappa-kunder

Kategorier: Kanalinformation

Grattis - just nu ingår TV3 Sport HD fritt till alla Sappa-kunder

Vi är glada över att berätta att TV3 Sport HD just nu ingår helt fritt i alla kunders TV-utbud. Nu kan alla ta del av sport i världklass. 

Om TV3 Sport HD
TV3 Sport HD är huvudkanal för amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague. Kanalen visar även ett urval av matcher från fotbollsrättigheter som Champions League, La Liga och Serie A samt utvalda hockeymatcher från NHL. 

Du finner kanalen på kanalplats 127. Mycket nöje med din nya sportkanal!

Info till dig som har valt TV3 Sport HD i Sappa Fem eller Sappa Tio
Eftersom du nu får tillgång till TV3 Sport HD i ditt utbud utanför Sappa Fem eller Sappa Tio så rekommenderar vi dig att välja en ny favoritkanal. Gör ditt byte av kanal senast 30 september. Har du inte gjort ett aktivt val senast 30 september så förser vi dig med en ny kanal automatiskt den 1 oktober.

Så här byter du kanal
Logga in på Mitt Sappa och gå ner till Dina abonnemang. Klicka på Ändra som du ser på raden Sappa Fem eller Sappa Tio. Klicka på BYT KANALER och följ sedan instruktionerna som ges.

Information om förändringen har skickats ut till dig som tidigare har haft TV3 Sport HD i ditt Sappa Fem eller Sappa Tio.

Ingen prisjustering sker
I samband med förändringen sker ingen prisjustering.