Julkalendern 2017 - Jakten på tidskristallen
28 november, 2017

Julkalendern 2017 - Jakten på tidskristallen

Kategorier: Barn & familj

Julkalendern 2017 - i år följer vi "Jakten på tidskristallen". Ett spännande och juligt sci-fi-äventyr!

En helt underbar tradition som för samman både vuxna och barn - julkalendern! I årets julkalender Jakten på tidskristallen får vi följa eleverna på Framtidsakademin: Asrin, Lima och Max i ett spännande och juligt sci-fi-äventyr om kampen för att rädda världen och julafton!

När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. Det är starten på årets julkalender Jakten på tidskristallen, ett spännande och juligt sci-fi-äventyr. 

- Jakten på tidskristallen är ett episkt äventyr med mycket humor och hjärta. Man kommer tas med till främmande planeter, möta läskiga skurkar och knasiga robotar. Vår egen kärleksfulla hyllning till alla fantastiska filmer vi själva växte upp med. Men det är också en berättelse om vänskap och att ensam faktiskt inte är stark. Vi tror att det blir en spännande resa att följa för hela familjen, säger regissören Tord Danielsson. (källa: svt.se).

I rollerna ser vi: Eva Rydberg, Rikard Wolff, Monna Orraryd, Vincent Wettergren, Naima Palmaer m.fl.

Se Julkalendern 2017 - Jakten på tidskristallen på TVn

Se årets julkalender digitalt med grym bild och ljud. Sci-fi-äventyret är värd bra kvalitét! SVT1 & SVT1 HD ingår i Sappa Alltid. Sappa Alltid kostar bara 49 kr/månaden, ingen bindningstid. Skaffa kanalpaketet här och följ med på ett fantastiskt äventyr!