Star Wars veckor på Disney XD!
13 december, 2017

Star Wars veckor på Disney XD!

Kategorier: Barn & familj

Star Wars veckor på Disney XD!

I samband med den nya Star Wars filmen "The Last Jedi" som har premiär på bio den 13 december kommer Disney XD fylla tablån med Star Wars under två veckor. Mellan 18-31 december kan du se serier som Star Wars Rebels, Star Wars: The Freemaker Adventures och mycket mer, varje dag från kl 06:00. 

Se dina Star Wars favoriter

Star Wars Rebels  
Star Wars Rebels fortsätter traditionen från den episka Star Wars-sagan, med helt nya, spännande och actionfyllda äventyr. Det är en mörk tid i galaxen, och det ondskefulla galaktiska Imperiets makt fortsätter att spridas…

Star Wars: The Freemaker Adventures
I ”Star Wars: The Freemaker Adventures” möter vi ett gäng bärgare som säljer och bygger stjärnskepp gjorda av rymdskrot. När de upptäcker en länk till kraften via en urgammal artefakt, ger de sig ut på en storslagen kamp mot Imperiet.

Star Wars: Droid Tales
När de färdas över hela galaxen för att rädda R2-D2, berättar C-3PO några av rebellernas många historier, om deras fantastiska äventyr, konflikten med Sith och deras sökande efter ett nytt hopp.

Star Wars: The New Yoda Chronicles
I dessa nya animerade äventyr möter vi Yoda, den allvetande Jedimästaren som har tränat upp generationer av Jediriddare, som leder Jedier i en desperat kamp för att stoppa Darth Sidious från att skapa ett nytt supervapen.

Vinn fina Star Wars priser

Nu kan du även passa på att vinna riktigt fina Star Wars priser från Disney, perfekt att ge bort i julklapp till någon du tycker om. Var med och tävla på vår Facebooksida

Kom igång med Disney XD

Skaffa Disneypaketet idag och få tillgång till Disneys favoriter, Disney XD, Disney Channel och Disney Junior. Dessutom får du tillgång till kanalerna i Sappa Play och kan streama program via din mobil, dator och surfplatta. Perfekt för hela familjen! 

Du kan enkelt beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.