Hunting Hitler säsong 3 på HISTORY HD
15 december, 2017

Hunting Hitler säsong 3 på HISTORY HD

Spänningen fortsätter, säsong 3 av Hunting Hitler visas snart på HISTORY HD!

Den populära serien Hunting Hitler är tillbaka på HISTORY HD. Se premiären den 18 januari 2018!

Handling Hunting Hitler säsong 3:
Under första säsongen lade serien fram starka bevis för att Adolf Hitler kan ha flytt under de sista dramatiska dagarna av andra världskriget. I andra säsongen visade serien en mycket sofistikerad, men möjlig, flyktplan.

Nu är Bob Baer och hans team tillbaka och fortsätter outtröttligt arbetet med att klara upp en av 1900-talets största gåtor: Lyckades Adolf Hitler att överleva andra världskriget? I de nya avsnitten går Bear annorlunda till verket och har bjudit in en ny expert, den tidigare CIA-analytikern Nada Bakos. De kommer att spåra Hitler med samma metod som man använde när man hittade Osama Bin Laden och Saddam Hussein. Metoden heter ”Asset Mapping” och används av många länders underrättelsetjänster med stor framgång.

I samspel med tusentals före detta hemligstämplade dokument och vittnesmålen från tillfångatagna nazister går jakten igång på allvar. Tim Kennedy, Gerrard Williams, Mike Simpson och James Holland reser runt världen i framstående nazisters fotspår, bland andra Josef Mengele, Adolf Eichmann och Erik Priebke, för att analysera deras möjliga roller i Hitlers flykt. De följer spår som för dem från Grönland och Norge till Chile och besöker hemliga militärbaser, sjunkna ubåtar och avslöjar komplexa nätverk av bunkrar och tunnlar, som kan ha använts för att forsla bort Hitler osedd. 

Se premiären av Hunting Hitler på HISTORY HD

Säsong 3 har premiär torsdag 18 januari, kl. 21.00 på HISTORY HD. Kanalplats: 50. 

Lägg till HISTORY HD i ditt utbud

Följ flera spännande serier under 2018 på HISTORY HD. Du kan enkelt lägga till kanalen i ditt utbud. Kanalen ingår i följande paket: Sappa MestSappa Mest HD Sappa MycketSappa TioSappa FemSappa Fakta och Sappa HD som du enkelt kan beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.