Nya serien Välkommen till huset Wayne
29 januari, 2018

Nya serien Välkommen till huset Wayne

Kategorier: Barn & familj

Premiär för Välkommen till huset Wayne! 

Den 29 januari kan du se premiären av en helt ny serie på barnens favoritkanal, Nickelodeon! Välkommen till huset Wayne kommer sändas måndag-fredag kl 16:10 och visas fram till 23 februari.

Vad handlar serien om?  

Ansi, Olly och Saraline, eller Team Timbers som de också kallar sig, tar sig an det ena mysteriet efter det andra i det mystiska lägenhetshuset Wayne. Varje äventyr tar dem ett steg närmare sanningen bakom husets mysterier!

Var hittar du kanalen? 

Du hittar Nickelodeon på kanalplats 141.

Få tillgång till Nickelodeon

Nickelodeon är tv-kanalen för alla med barnasinnet kvar. Många av programmen har pedagogiskt innehåll. Men det visas också tecknade serier och komedier anpassade för barn. Skaffa Sappa Barn som ger dig 8 populära kanaler för bara 69 kr/mån utan bindningstid. Du får tillgång till Sappa Play och kan streama program i din mobil, dator och surfplatta. Beställ enkelt inne på Mitt Sappa eller kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.