Beck - Utan uppsåt
22 februari, 2018

Beck - Utan uppsåt

BECK-filmen Utan uppsåt har premiär 3 mars på C More!

Snart är det dags för en ny BECK-premiär igen! Den näst sista BECK-filmen Utan uppsåt ser du på C More med premiär 3 mars. Utan uppsåt är den 37:e filmen i serien med Peter Haber som Beck. Även guldbaggenominerade Jennie Silfverhjelm får en ny storroll i Beck som den nya gruppchefen. 

Handling Beck - Utan uppsåt

Beck-gruppen, med Alex Beijer som ny gruppchef, får ett fall där en 12-årig flicka hittat sin mamma död nedanför trappan i hemmet. Är det en olycka eller ville någon den ensamstående mamman något ont? Det visar sig att familjen lever med skyddad identitet och under utredningens gång tar fallet flera överraskande vändningar.

Genre: Thriller  
Längd: 90 min  
Regissör: Jörgen Bergmark  
Premiär: 3 mars 2018  
Tid: 21:00  
TV-kanal: C More First HD (kanalplats: 80).


Få tillgång till alla Beck-filmer  

Ladda upp med Beck på bästa sätt! Se alla tidigare Beck-filmer på cmore.se eller i C More-appen. Skaffa C More Standard idag och få tillgång till tusentals filmer och serier samt barnens favoriter. Kom igång med C Mores 5 filmkanaler idag, 149 kr/mån - ingen bindningstid. Klicka här för att beställa.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

C More streamingtjänst ingår

När du skaffar ett kanalpaket från C More får du också tillgång till C Mores streamingtjänst kostnadsfritt på alla dina enheter. Vilket ger dig möjlighet att titta på Beck när och var du vill.

Erbjudande på C More

Tips - spana in våra erbjudanden innan du beställer. Vi kanske har något på C More-erbjudande just nu? Klicka här för att se erbjudanden.