Nya dramaserien 9-1-1 på FOX HD
17 mars, 2018

Nya dramaserien 9-1-1 på FOX HD

Nya dramaserien 9-1-1 på FOX HD!

Den 20 mars har nya dramaserien 9-1-1 premiär på FOX HD. Serien som fått 7.2 på IMDB (Internet Movie Database) har haft höga tittarsiffror i USA och kommer nu äntligen till Sverige. Du ser premiären på FOX HD (kanalplats 13) den 20 mars kl 21:55. 

Handling 9-1-1 

9-1-1 kretsar kring blåljuspersonal - de människor som sätter sina egna liv på spel för att rädda andras. Vi får följa polis, ambulans, brandkår och larmcentral när de tacklar utmaningar både i tjänst och privat. I rollerna ser vi bland andra Angela Bassett, Connie Britton och Peter Krause.Få tillgång till FOX HD     

Fox HD är kanalen för dig som älskar underhållning. Fox erbjuder nya och prisbelönta serier och filmer såväl som välkända och klassiska. En kanal som passar både det mindre och större hushållet. Du hittar FOX HD i Sappa Fem, Sappa Tio, Sappa Mest, Sappa Mest HD, Sappa Mycket och Sappa Villa

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till FOX HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama FOX HD

När du skaffar ett kanalpaket där Sappa Play ingår kan du streama FOX HD på din mobil, dator eller surfplatta. Läs mer här