Svensk TV-premiär för Sons of Liberty
23 mars, 2018

Svensk TV-premiär för Sons of Liberty

Se nya serien Sons of Liberty

De svenska tittarna kan glädja sig till ännu en historisk serie med en stjärnspäckad roll-lista på HISTORY HD. Den 25 mars kl 22:00 har nya miniserien Sons of Liberty premiär. 

Handling Sons of Liberty   

Innan den amerikanska revolutionen startar sex rebelliska män en upprorsgrupp i Boston, Massachusetts, mot det brittiska styret. De sex unga männen startar en hemlig upprorsgrupp, som senare blev känd som Sons of Liberty, ovetande om att deras frihetskamp blev startskottet för den amerikanska revolutionen. 

Denna nya spännande miniserie på HISTORY skildrar tiden före amerikanska revolutionen och förhandlingarna och undertecknandet av USA:s självständighetsdeklaration 1776. Gruppens karismatiska ledare Sam Adams spelas av Hollywoodstjärnan Ben Barnes, milismannen Paul Revere av Michael Raymond och advokaten John Adams av Henry Thomas. Diplomaten Ben Franklin spelas av Dean Norris, och George Washington spelas av Jason O’Mara.Få tillgång till HISTORY HD
      

HISTORY HD visar dokumentärer, reportage och draman. Du hittar HISTORY HD i Sappa TioSappa MestSappa Mest HDSappa MycketSappa Fakta, Sappa HDViasat SilverViasat Guld

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till HISTORY HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.