Beck - Djävulens advokat
28 mars, 2018

Beck - Djävulens advokat

BECK-filmen Djävulens advokat har premiär 7 april 2018 på C More.

Snart är det dags för en ny BECK-premiär igen, den sista för i år faktiskt. Djävulens advokat har premiär den 7 april, bara på C More. Djävulens advokat är den 38:e filmen i serien med Peter Haber som Beck. Vi ser återigen guldbaggenominerade Jennie Silfverhjelm i storrollen som ny gruppchef. 

Handling Beck - Djävulens advokat

En man går in på en restaurang och söker upp dess ägare. Efter en kortare ordväxling blir ägaren skjuten och mördaren försvinner snabbt. Mordet ser ut att vara en gänguppgörelse och alla vittnen som befann sig på platsen tycks vettskrämda och säger sig inte minnas något av vad som hände.

Under ledning av nytillträdda gruppchefen Alex börjar gruppen tillsammans med rotelchef Martin Beck att utreda mordet. Steinar, den hängivne familjefadern, är nu på allt annat än gott humör då den äktenskapliga lyckan tycks krackelera. Oscar, Jenny och Ayda hamnar i kläm mellan olika lojaliteter innan Martin Beck sätter ner foten. Och när Beck-gruppen inte kommer längre i utredningen visar det sig att den huvudmisstänkte via sin advokat har familjeband rakt in i gruppen.

Genre: Thriller  
Längd: 90 min  
Regissör: Jörgen Bergmark  
Premiär: 7 april 2018  
Tid: 21:00  
TV-kanal: C More First HD (kanalplats: 80).

Få tillgång till alla Beck-filmer  

Ladda upp med Beck på bästa sätt! Se gamla Beck-filmer på cmore.se eller i C More-appen. Skaffa C More Standard idag och få tillgång till tusentals filmer och serier samt barnens favoriter. Kom igång med C Mores 5 filmkanaler idag, 149 kr/mån - ingen bindningstid. Klicka här för att beställa.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

C More streamingtjänst ingår

När du skaffar ett kanalpaket från C More får du också tillgång till C Mores streamingtjänst kostnadsfritt på alla dina enheter. Vilket ger dig möjlighet att titta på Beck när och var du vill.

Erbjudande på C More

Tips - spana in våra erbjudanden innan du beställer. Vi kanske har något på C More-erbjudande just nu? Klicka här för att se erbjudanden.