Filmtips för hela familjen i påsk!
29 mars, 2018

Filmtips för hela familjen i påsk!

Vi tipsar om filmerna du ska se i påsk!    

Påskhelgen är äntligen här! Passa på att vila upp dig med familj och vänner. Bunkra upp påskgodiset, luta dig tillbaka och se en riktigt bra film. 


16 filmtips för hela påsken 
  

Här nedan tipsar vi om titlarna som kommer visas på Viasat Film Hits HD (kanalplats 113) mellan 30 mars - 2 april. Här får du filmer för alla smaker och åldrar. Mycket nöje!   

Ella den förtrollade - 30/3 kl 16:00 
Komedi/familjefilm från 2004.  
Ella bor i en magisk skog där varje nyfött barn får en unik gåva av en fe. När Ella kom till världen fick hon lydighet i present, vilket innebär att hon tvångsmässigt följer varje befallning. 

Skönheten och odjuret - 30/3 kl 17:50 
Romantik/familjefilm från 2017.  
Upplev en fantastisk resa med Belle som tas tillfånga av ett Odjur i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade personal, och lär sig att se bortom Odjurets ohyggliga yttre och inse att där döljs en äkta prins med ett gott hjärta.  

Sing - 30/3 kl 20:00   
Komedi/animerat från 2016.     
I Sing träffar vi Buster Moon som ska anordna världens största sångtävling för att rädda sin konkurshotade teater. Vi möter också Rosita som förtvivlat gärna vill släppa lös sin inre diva, och Johnny, som inte vill följa sin familjs kriminella bana.  

La La Land - 30/3 kl 22:00 
Drama/komedi från 2016.    
Den förhoppningsfulla skådespelerskan Mia möter jazzpianisten Sebastian i en bilkö och sakta men säkert utvecklar de ett förhållande som får hela staden Los Angeles att sjunga och dansa. Men kan Mias och Sebastians kärlek överleva deras stora ambitioner? 

Nicke Nyfiken - 31/3 kl 16:00 
Barn/tecknat från 2006.  
Följ med när Nicke, den lilla nyfikna apan med en omättlig aptit på äventyr, möter Mannen med den Gula Hatten för första gången och följer med honom till storstaden. 

Alvin och gänget: Gasen i botten - 31/3 kl 18:00 
Familjefilm/Animerat från 2015.  
Alvin, Simon och Theodore ger sig denna gång hals över huvud av mot Miami, men hamnar på snart villovägar som tar dem med på helgalna och musikfyllda upptåg.  

Kung Fu Panda 3 - 31/3 kl 20:00   
Familjefilm/Animerat från 2016.     
Po och hans gäng är äntligen tillbaka i ett nytt äventyr och denna gång återförenas han med sin biologiska pappa som har varit försvunnen. 

Guardians of the Galaxy Vol.2 - 31/3 kl 22:00 
Science Fiction/Action från 2017.    
Guardiansgänget måste kämpa för att hålla ihop sin nyfunna familj när de nu börjar nysta i mysteriet kring vilka som är Peter Quills riktiga föräldrar. Gamla fiender blir till nya allierade. 

Snobben: The Peanuts movie - 1/4 kl 16:00 
Familjefilm/Animerat från 2015.  
Karl, världens mest älskade husse, inleder ett episkt och heroiskt uppdrag medan hans bästa vän, Snobben, fortsätter sin kamp mot sin ärkefiende Röde baronen.   

Smurfarna 3: Den försvunna byn - 1/4 kl 18:00     
Familjefilm/Animerat från 2017.    
En mystisk karta leder Smurfan och hennes vänner Glasögonsmurfen, Klunssmurfen och Muskelsmurfen ut på ett spännande äventyr genom den Förbjudna skogen. Målet är den största hemligheten i smurfarnas historia.

Bilar 3 - 1/4 kl 20:00    
Familjefilm/Animerat från 2017.    
Överraskad av en ny generation av blixtsnabba förare med den arroganta Jackson Storm i täten, finner sig legendaren Blixten McQueen snart omkörd och ute ur sporten han älskar. 

Power Rangers - 1/4 kl 22:00   
Action från 2017.    
Fem helt vanliga high school-elever vaknar med helt fantastiska superkrafter efter att ha hittat ett gammalt rymdskepp. När de upptäcker att hela världen håller på att utplånas av aliens förstår de att ödet har valt ut just dem till att rädda planeten. 

Kubo och de två strängarna - 2/4 kl 16:00 
Familjefilm/Animerat från 2016.    
Kubo trollbinder invånarna i sin hemby med sin fantastiska förmåga att skapa magiska berättelser med hjälp av origami. När han råkar framkalla en ond ande som är ute efter hämnd, tvingas Kubo ge sig iväg för att försöka lösa mysteriet.  

Milo - Månvaktaren - 2/4 kl 18:00   
Fantasyfilm/Äventyr från 2014.    
I en magisk värld lever Milo, en busig faun, som är utsedd till att vakta månen. Men på hans allra första dag som månvaktare så tappar han bort månen. 

Vaiana - 2/4 kl 20:00  
Fantasyfilm/Äventyrsfilm från 2016.    
Vaiana beger sig på ett djärvt uppdrag för att rädda sitt folk. På vägen möter hon den en gång mäktige halvguden Maui, och tillsammans korsar dom havet i ett roligt och actionspäckat äventyr.   

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - 2/4 kl 22:00 
Action/Fantasyfilm från 2017.  
Kapten Jack Sparrow är på jakt efter Poseidons treudd och blir samtidigt förföljd av en vandöd sjökapten och hans besättning. 

Få tillgång till Viasat Film Hits HD   

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande på Viasat Film. Skaffa Viasat Film i 12 månader och få de 3 första månaderna för 0 kr. Du får 6 populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du kan streama film och serier i din dator, surfplatta och mobil. Här kan du läsa mer om erbjudandet.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.