Nu kan du streama utomlands!
30 mars, 2018

Nu kan du streama utomlands!

Kategorier: TV & play

Streama i EU-länder!

Från 1 april gäller nya regler för innehållstjänster online inom EU. Det innebär att du som Sappakund får tillgång till dina streamingtjänster både i Sverige och i övriga EU-länder. Glada nyheter inför sommarsemestern då du enkelt kan streama via mobilen, datorn eller surfplattan. 

Sappa Play
Med Sappa Play kan du se program i mobilen, datorn och surfplattan. Enkelt och smidigt kan du se program 7 dagar bakåt i tiden eller kolla program som går live. Du delar appen med hela familjen och det enda du behöver är ett digital-TV abonnemang för att få tillgång till Sappa Play.   

C Mores streamingtjänst
När du väljer detta ett kanalpaket från C More så ingår C Mores streamingtjänst, cmore.se och C More-appen, kostnadsfritt på alla dina enheter. Du tittar hur mycket du vill, var du vill och när du vill. 

Viaplay
När du köper ett kanalpaket från Viasat får du även kanalerna i Viaplay. Välj själv vad du ska titta på och när det ska börja. Ladda ner och titta utan uppkoppling. 

Skaffa playtjänster från Sappa

Om du vill beställa ett kanalpaket från Sappa, C More eller Viasat kan du enkelt logga in på Mitt Sappa eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22. Du kan också läsa mer om våra playtjänster här