Legion säsong 2 är tillbaka på FOX
02 april, 2018

Legion säsong 2 är tillbaka på FOX

Se Legion säsong 2 på FOX HD!

Den 5 april kl 21:55 är äntligen Legion säsong 2 tillbaka på Fox HD. Serien blev en stor succé i USA och säsong 1 hade premiär i februari 2017. I huvdrollen ser vi Dan Stevens, känd från bland annat filmen Beauty and the Beast. 

Handling Legion 

Legion kretsar kring David som sedan tonåren har kämpat med psykisk ohälsa och även diagnostiserats som schizofren. Men när David, som har åkt in och ut på mentalsjukhus större delen av sitt liv, träffar en patient med liknande ”problem”, konfronteras han av möjligheten att rösterna han hör och människorna han ser faktiskt kan vara på riktigt, och inte inbillade…


Få tillgång till FOX HD
       

Fox HD är kanalen för dig som älskar underhållning. Fox erbjuder nya och prisbelönta serier och filmer såväl som välkända och klassiska. En kanal som passar både det mindre och större hushållet. Du hittar FOX HD i Sappa FemSappa TioSappa MestSappa Mest HDSappa MycketViasat SilverViasat Guld och Sappa Villa

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till FOX HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama FOX HD 

När du skaffar ett kanalpaket där Sappa Play ingår kan du streama FOX HD på din mobil, dator eller surfplatta. Läs mer här