Premiär för Morden i Sandhamn
10 april, 2018

Premiär för Morden i Sandhamn

Se dramathrillerserien Morden i Sandhamn på C More.

Den 12 april har den svenska kriminalserien Morden i Sandhman, säsong 6 premiär på C More. Serien är baserad på Viveca Stens böcker och i rollerna syns bland annat Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren och Sandra Andreis. 

Handling Morden i Sandhamn 

Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar kriminalinspektör Thomas Andreasson och juristen Nora Linde mot oanad ondska, på liv och död.

Morden i Sandhamn: Del 1, I maktens skugga
Säsongsstart. Nora och Jonas är bjudna på sommarfest hos några grannar som vill inviga sitt nybyggda lyxhus på ön. Men det stora bygget har retat gallfeber på många av öborna och kalaset slutar i en katastrof.


Genre: Dramathriller   
Längd: 90 min 
Säsong: 6   
Antal avsnitt: 4   
Premiär: 12 april 2018   
Tid: 21:00   
TV-kanal: C More First HD (kanalplats: 80). 

Se Morden i Sandhamn på C More     

Skaffa C More Standard för 149 kr/mån - utan bindningstid så får du tillgång till 1000-tals filmer och serier samt barnens favoriter. Klicka här för att beställa.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

C More streamingtjänst ingår

När du skaffar ett kanalpaket från C More får du också tillgång till C Mores streamingtjänst kostnadsfritt på alla dina enheter. Vilket ger dig möjlighet att titta på Morden i Sandhman när och var du vill.

Erbjudande på C More 

Tips - spana in våra erbjudanden innan du beställer. Vi kanske har något på C More-erbjudande just nu? Klicka här för att se erbjudanden.