Premiär för The Curse of Civil War Gold
12 april, 2018

Premiär för The Curse of Civil War Gold

Se nya serien The Curse of Civil War Gold 

Den 16 april kl 22:00 kommer guldfebern att rasa på HISTORY HD när skattjägarna Rick och Marty Lagina, kända från hitserien The Curse of Oak Island, drar iväg för att hitta "the lost gold of the confederacy", som försvann för mer än 150 år sedan.  


Handling The Curse of Civil War Gold
   

Under det amerikanska inbördeskriget försvann guld till ett värde av flera miljoner dollar från förbundsstaterna i syd. En teori går ut på att guldet gömts för att det skulle finansiera ett nytt försök att bryta sig loss, då sydstaterna höll på att förlora inbördeskriget. Förbundspresidenten Jefferson Davis greps av unionssoldater då han försökte fly landet. De sägs ha tagit något av stort värde från honom, och som smugglades norrut med tåg. Kan det ha varit det försvunna guldet?

Skattjägarna Rick och Marty Lagina, kända från hitserien The Curse of Oak Island, gör ett ihärdigt försökt att hitta guldet, och de får sällskap av Kevin Dykstra, som har jagat skatten i flera år. Tillsammans letar de spår i bland annat Utah och Michigan, och i flera städer i sydstaterna. Följ med när guldfebern rasar på HISTORY!

Få tillgång till HISTORY HD       

HISTORY HD visar dokumentärer, reportage och draman. Du hittar HISTORY HD i Sappa TioSappa MestSappa Mest HDSappa MycketSappa FaktaSappa HDViasat SilverViasat Guld

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till HISTORY HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.