Sappa lanserar bredband i Bollnäs!
27 april, 2018

Sappa lanserar bredband i Bollnäs!

Kategorier: Bredband

Vi på Sappa är mycket glada över att kunna berätta att vi från 1 maj 2018 kan leverera, inte bara TV, utan även bredband till dig som bor i Bollnäs och tillhör Bollnäs Energi!

Är du Bollnäs-bo och köper TV från Sappa idag?
Då kan du självklart addera på bredband! Det gör du enkelt här via sappa.se eller genom att kontakt vårt kundlojalitetscenter.

Varför ska du välja Sappa som TV- och bredbandsleverantör?

Den absolut bästa tjänsten vi har på Sappa är kundservice i världsklass. Det är viktigaste för oss att du som kund ska känna att vi som bolag lyssnar på dig och vill hjälpa dig. Därför har vi aldrig haft några knappval när man ringer till oss, utan man kommer direkt till en vänlig röst som svarar och hjälper till oavsett ärende. Vi har som mål att bli Sveriges mest kundvänliga företag, och det ska vi se till att lyckas med – tillsammans med dig som kund.

Sedan har vi självklart alla TV-kanaler du kan tänka dig, mer än 130 faktiskt. Vi har en låg kostnad på vårt instegspaket som gör att du som kund själv kan välja fritt bland 27 olika kanalpaket från Sappa, Viasat och C More – på så sätt får du ett TV-utbud du gillar och dessutom till förmånliga priser! Se vårt TV-utbud här.

När det kommer till bredbandshastigheter så har vi även här flera alternativ som passar hela familjen. Vi har bredband till dig som surfar lite mindre och även till supersurfaren som ofta spelar onlinespel och vill vara uppkopplad på flera enheter samtidigt. Se våra bredbandshastigheter här.

Vill du passa på att skaffa både TV och bredband från Sappa?
Då har vi fina paketerbjudanden, ta en titt här!

Kontakta oss gärna
Har du några funderingar eller kanske vill du testa hur kundvänliga vi faktiskt är, då är du välkommen att kontakta oss på: 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Via telefonen svarar vi oftast inom 1 minut, alla dagar - året om kl. 8-22.