GDPR
15 maj, 2018

GDPR

Kategorier: Villkor & Policy

Vad är GDPR?

Du kanske har hört talas om GDPR? GDPR står för General Data Protection Regulation och är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Syftet med GDPR är att öka dina möjligheter att bestämma över hur företag hanterar uppgifter om dig.

GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL).

Följ Sappas arbete kring tryggare hantering av dina personuppgifter

På Sappa värnar vi om en hög nivå av skydd för din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför kommer Sappas personuppgiftspolicy (dataskyddspolicy och informationssäkerhetspolicy) att uppdateras. Vi kommer självklart presentera hur vi hanterar uppgifterna när policyn är framtagen.

Vill du veta mer om GDPR?

Har du frågor kring GDPR och hur Sappas pågående arbete går? Då är du välkommen att mejla vårt dataskyddsombud på dso@sappa.se som kan hjälpa dig med dina frågor.