C Mores streamingtjänst får ny inloggning
23 maj, 2018

C Mores streamingtjänst får ny inloggning

Kategorier: TV & play

Logga in på C Mores streamingtjänst       

Från och med den 23 maj kommer du som har tillgång till C Mores streamingtjänst behöva aktivera ditt C More-konto på nytt. Om du inte använder streamingtjänsten utan är nöjd med att enbart titta via TVn kan du bortse från denna information.

Anledningen till förändringen är att förbättra driftsäkerheten.

Ni som eventuellt även har ett befintligt TV4 Play-konto kommer kunna slå ihop C More- och TV4 Play-kontot. Aktiveringen görs via webben. Använder du en iOS-enhet eller Android-enhet kommer det dyka upp en webbvy i appen som tar dig vidare till cmore.se där aktiveringen genomförs.  

Så här aktiverar du:  

Här nedan kan du stegvis följa hur du aktiverar ditt C More-konto eller loggar in med ett befintligt TV4 Play-konto.     

Steg 1: Ange operatörsuppgifter
Gå till cmore.se/operator/login för att ansluta dina operatörsuppgifter. Välj sedan Sappa i listan. Fyll i ditt kundnummer och postnummer. Klicka på "Anslut till C More". 
 
Steg 2: Anslut ett C More-konto
När du klickat på "Anslut till C More" kan du välja att skapa ett C More-konto eller logga in med ett befintligt konto (detta gäller bara om du har ett TV4 Play-konto sedan tidigare). 

Steg 2A: Skapa ett C More-konto
Om du väljer fliken "Skapa konto" fyller du i en valfri e-postadress, förnamn, efternamn och väljer ett lösenord. När alla fält är ifyllda går det att klicka sig vidare via knappen "Skapa konto". 


Steg 2B: Logga in  
Om du har ett TV4 Play-konto sedan tidigare kan du välja fliken "Logga in" iställer för "Skapa konto" och fylla i din e-postadress och lösenord för att koppla ihop detta med ditt C More-konto. 


Steg 3: Anslutningen klar   
Nu är du inloggad i tjänsten och kan framöver logga in med din e-postadress och lösenord i alla dina enheter för att börja titta. Du kommer alltså inte logga in via operatörsuppgifter som du gjort tidigare utan du loggar in i den första inloggningsvyn. 


Redan ansluten till operatörsuppgifter  

Du behöver enbart göra anslutningen till ett C More-konto 1 gång, och när det väl är gjort kan du logga in via det vanliga loginet med dina operatörsuppgifter som är din e-postadress och lösenord. Om du försökt ansluta ett konto trots att det redan är anslutet får du upp ett felmeddelande där det står vilken e-postadress du redan anslutit kontot till. Du fyller då i e-postadress och lösenord och klickar på "Logga in".  

Felaktig epostadress

Om du råkat ansluta operatörsuppgifterna till en felstavad e-postadress så kan C Mores kundtjänst hjälpa dig med detta. Men om du inte alls vet vilken e-postadress du anslutit kontot till får du kontakta Sappas kundtjänst.  

Befintligt konto

Om du försöker skapa ett nytt C More-konto fast du redan har ett C More-konto kopplat till den angivna e-postadressen (t.ex. om du har ett konto på TV4 Play) får du upp ett felmeddelande och hamnar automatiskt på fliken "Logga in" med din e-postadress ifylld. Du kan då logga in med den angivna e-postadressen och lösenord.  

Få tillgång till C Mores streamingtjänst 

Vill du få tillgång till C Mores streamingtjänst och streama massor av innehåll fritt på flera enheter kan du skaffa något av våra kanalpaket C More Premium, C More Sport eller C More Standard

Frågor om C Mores streamingstjänst? 

Skulle du ha några frågor om C Mores streamingtjänst är du varmt välkommen att kontakta oss på 0774-444 744, hej@sappa.se och via @sappasomduvill.

Gå till webbadresscmore.se/operator/login för att ansluta dina operatörsuppgifter till ett C More-konto