FIFA Fotbolls-VM på TV4 och C More
11 juni, 2018

FIFA Fotbolls-VM på TV4 och C More

Kategorier: Sport

Heja fram Sverige i FIFA Fotbolls-VM 

Den 14 juni riktas världens alla blickar mot Ryssland när sommarens stora fotbollsfest, FIFA fotbolls-VM 2018 drar igång. TV4 och C More storsatsar på mästerskapet där du kan se samtliga matcher som sänds i TV4 och på SVT reklamfritt även på C More.

Höjdpunkter FIFA Fotbolls-VM  

För de svenska fansen blir Sveriges match mot de regerande världsmästarna Tyskland 23 juni klockan 20.00 i TV4 en riktig midsommardagshöjdare. Lägg därtill en eventuell åttondelsfinal för Sverige mot Brasilien i TV4 och C More. Ett annat guldkorn att se fram emot är mötet mellan Lionel Messis Argentina mot Luca Modrićs Kroatien den 21 juni klockan 20.00 i TV4 och C More.

Så sänder TV4 och C More FIFA Fotbolls-VM    

TV4 mönstrar en erfaren uppställning där Anna Brolin och Lasse Granqvist turas om att leda VM-studion med experterna Hasse Backe, Alexander Axén och Hanna Marklund. Hanna blir även första kvinna någonsin i Sverige att vara expertkommentator under ett fotbolls-VM. Hon kommenterar matcherna tillsammans med Lasse Granqvist. Jesper Hussfelt kommenterar matcherna tillsammans med experten Anders Andersson. På plats i Ryssland för att punktbevaka Sverige finns Frida Nordstrand och Olof Lundh. Dessutom kommenterar den rutinerade trion Åke Unger, Patrik Westberg och Jon Persson flera VM-matcher.

- Fotbolls-VM är fantastiskt. Vi ser fram emot att få förmedla alla känslor, höjdpunkter och nyheter från VM-festen, säger Erik Westberg, sportchef Bonnier Broadcasting Sport.

Uppladdningen inför FIFA Fotbolls-VM    

För alla fotbollsälskare drar TV4:s VM-uppladdning igång redan 29 maj i Sportkanalen med Fridas VM-resa. Frida Nordstrand har besökt några av de mest intressanta VM-länderna och tagit VM-pulsen på Iran, Panama, Argentina, Mexiko, och Ryssland. Fridas VM-resa sänds även i TV4 med start 5 juni.

Den 30 maj klockan 21.00 i TV4 sänds dokumentären Vi är Sverige – en blågul VM-resa där Frida Nordstrand följt med Janne Andersson och hans landslag i en unik inblick inifrån VM-uppladdningen.

Innan FIFA Fotbolls-VM sparkar igång vässar Sverige VM-formen med två landskamper i juni. Båda matcherna sänds i TV4 och C More och först ut är Sverige – Danmark 2 juni och därefter VM-genrepet Sverige – Peru 9 juni. 

Streama FIFA Fotbolls-VM reklamfritt på C More 

Är du kanske på resande fot eller vill sitta ute i solen och kolla FIFA Fotbolls-VM? Skaffa C More Premium eller C More Sport så kan du följa FIFA Fotbolls-VM reklamfritt i C Mores streamingtjänst och se matcherna på din mobil, dator och surfplatta. Spana in vår erbjudandesida och se om det finns något erbjudande på C More.