Skaffa kanaler styckvis
26 juni, 2018

Skaffa kanaler styckvis

Kategorier: TV & play

Enstaka kanaler utan bindningstid    

Vill du kunna köpa till enstaka kanaler styckvis? Välj och vraka bland kanaler från världens alla hörn. Det är ingen bindningstid på våra enstaka kanaler (undantag Viasat Golf HD) så testa dig fram och se vilken kanal som blir din favorit.  

Välj bland 48 kanaler 

Att köpa till en kanal styckvis innebär att du kan köpa bara en kanal om du önskar. Eller så kan du köpa till flera enstaka kanaler styckvis. Du betalar en månadskostnad för varje enstaka kanal du väljer. Vi har 48 kanaler som du kan välja mellan. Valet är ditt!  

Några av våra populäraste enstaka kanaler:
Sportkanalen HD
Viasat Golf HD
C More Golf HD
Horse&Country
Brava HD
NRK1 HD
Yle 1 HD

Såhär köper du till en enstaka kanal

Gå till vår sida för kanaler och klicka på "visa enstaka kanaler". Du får då upp alla våra 48 kanaler som går att köpa till styckvis. Vi har allt ifrån sportkanaler till utländska kanaler från 19 kr/mån. När du hittat en kanal du vill beställa klickar du på "Läs mer om kanalen" och kommer då till en ny sida. Vill du beställa kanalen klickar du på "Se om du kan köpa" eller loggar in på Mitt Sappa för att göra beställningen.