Glad sommar önskar Sappa
09 juli, 2018

Glad sommar önskar Sappa

Kategorier: Om Sappa

Vi finns på plats hela sommaren        

Sommaren är i full gång och vi hoppas att du hunnit njuta av det fina vädret redan eller att du kanske har semestern framför dig! Håll utkik på vår nyhetssida för att få tv-tips och andra spännande nyheter hela sommaren! Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig, vi finns på plats hela sommaren! Mycket sommarnöje! 

Testa vår kundservice         

Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag och för att förstå vad som skiljer oss från övriga leverantörer så kan du testa vår kundservice. När du ringer till oss på 0774-444 744 så möts du av en vänlig röst, helt utan knappval. Du kan också maila oss på hej@sappa.se eller chatta med oss på vår facebooksida. Vi svarar alla dagar året om, 8-22 och vi finns på plats hela sommaren om du behöver någon hjälp.

Sommarerbjudanden hos Sappa    

Psst, missa inte våra fina sommarerbjudanden! Vi har erbjudanden för både tv och bredband. Vi hoppas du ska hitta något som passar! 

Gå till tv-erbjudanden
Gå till bredbandserbjudanden
Gå till paketerbjudanden 

Glad sommar önskar vännerna på Sappa! 

Vi önkar dig en riktigt härlig sommar!  
Vi önkar dig en riktigt härlig sommar!