Kungar och korsriddare på HISTORY
31 juli, 2018

Kungar och korsriddare på HISTORY

Fantastiska premiärer på HISTORY 

Medeltidens kungar och tempelriddare har fascinerat och skrämt folk långt tillbaka i historien. Få en storslagen inblick i den riktiga historien om medeltidens stora kungar och korsfarare i detta nya starka tema, som tar över måndagarna med fem fantastiska premiärer med start måndag den 27 augusti kl 21:00 på HISTORY.  

Buried: Knights Templar And The Holy Grail        

Mikey Kay, journalist och militärstrateg med inriktning på Mellanöstern, och Garth Baldwin, arkeolog och tidigare marinsoldat, ger sig i kast med en stor undersökning av tempelriddarnas plötsliga försvinnande 1307. 

Premiär 27 augusti kl 21:00 

Britain Bloodies Dynasty        

Få kungafamiljer kan skryta med en så blodig historia som the Plantagenets! Få en historisk inblick i Storbritanniens mäktigaste familj från Henrik II 1154 till Richard II 1399. 

Premiär 27 augusti kl 22:00

The Real Vikings     

I 250 år regerade vikingarna Kattegatt. Tillsammans med några av världens mest prominenta vikingaexperter går HISTORY på djupet av historien bakom succéserien ”Vikings”. De får sällskap av skådespelarna från serien, bl.a. Clive Standen (Rollo) och Katheryn Winnick (Lagertha).   

Premiär 24 september kl 21:30  

Britain Bloody Crown: War Of The Roses   

Rosornas krig 1455-1487 mellan två grenar av släkten Plantagenet: York och Lancaster var en tumult tid, och en av Englands blodigaste maktkamper! 

Premiär 24 september kl 22:00 

Få tillgång till HISTORY          

HISTORY visar dokumentärer, reportage och draman. Du hittar kanalen i Sappa TioSappa MestSappa Mest HDSappa MycketSappa FaktaSappa HDViasat SilverViasat Guld

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till HISTORY eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.