Vill ni byta leverantör till Sappa?
13 augusti, 2018

Vill ni byta leverantör till Sappa?

Kategorier: Om Sappa

Skaffa tv och bredband från Sappa      

Sitter du kanske i en styrelse och vill se över föreningens avtal med er befintliga leverantör? Det är enklare än du tror att byta och vi på Sappa hjälper gärna till hela vägen. Vi erbjuder tv, bredband och telefoni till bostadsrättsföreningar, samfälligheter, byalag, fastighetsägare och byggherrar i hela Sverige. Läs mer om våra tjänster här

Gruppavtal från Sappa 

Vill ni få en helthetslösning kan vi rekomendera att teckna ett kollektivt gruppavtal för alla boende. Det innebär fördelar i form av en gemensam anslutning som ger ett mycket bra pris som kan läggas på månadsavgiften. Ni bestämmer själva exakt hur ni vill ha det. Med ett gruppavtal på plats kan sedan de boende göra individuella val och skaffa fler tv-kanaler eller byta till en högre bredbandshastighet om man önskar. Vi har kanalpaket från både Sappa, C More och Viasat och bredbandshastigheter för alla surfare. Läs mer om gruppavtal här

Tv och bredband till nöjda kunder i hela Sverige  

Det räcker inte att säga att tv och bredband är två av de viktigaste tjänsterna i ett hushåll. Det är mycket mer än så. Ni vill erbjuda era hyresgäster eller kundkrets en trygg och kvalitetssäker tv, bredband och telefonileverantör, men också en förstklassig ljud- och bildupplevelse i kombination med ett stabilt bredband. Det kan ni göra med Sappa. För oss på Sappa är det också viktigt att ha bra kontakt med alla våra kunder. Därför finns vi på plats och svarar på dina boendens frågor alla dagar, året om, 8-22. När de ringer till oss svarar vi helt utan knappval och vi har även en hög svarsfrekvens på Facebook.

-För oss på KBAB är support med snabb service och bra bemötande mycket viktigt hos de leverantörer som har kontakt med våra hyresgäster, vilket Sappa har. Med ett brett kanalutbud från Sappa i vårt basutbud kan vi säkerställa att det finns något som passar alla våra hyresgäster. Vi är mycket nöjda med Sappa som leverantör. 

Alex Boberg, ansvarig Fastighets-IT, Karlstads Bostads AB. 

Kontaka oss redan idag 

Låter detta intressant? På vår fastighetsägarsida kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda. Du kan enkelt lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig eller så kan du ringa 031-774 10 40, maila forsaljning@sappa.se eller skriva till oss på vår företagschatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.