Sappas största sportfantast
27 augusti, 2018

Sappas största sportfantast

Lär känna Sappas sportfantast Patrik från de värmländska skogarna som idag har hand om hela vårt kundlojalitetscenter.  

Hur länge har du jobbat på Sappa? 
Jag har varit på Sappa ett bra tag nu, den 2 april i år hade jag varit här i hela 6 år.

Hur hamnade du på Sappa? 
Jag hamnade på Sappa genom att min pappa har jobbat i samma bransch, och när jag flyttade till Göteborg fick jag jobb i Sappas kundlojalitetscenter.

Vad är den bästa sidan av ditt jobb? 
Den bästa sidan tycker jag är att den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom det är en väldigt platt organisation kan man göra olika saker från dag till dag. Väldigt stimulerande och utvecklande!

Berätta om en rolig händelse på jobbet som du har hämnat i?
Oj, det finns väldigt många roliga stunder att välja mellan. Många roliga samtal med kunder från den tiden jag jobbade i vårt kundlojalitetscenter. Ett samtal som sitter i lite extra, är när en kund helt plötsligt börjar referera ett travlopp, väldigt oväntat men roligt!

Vad har varit svårast i jobbet? 
Det svåraste i jobbet är också det roligaste, att det händer nya saker hela tiden. Att hålla koll på detta och även sprida rätt och tydlig information till alla kan vara utmanande.
En annan svår sak är ibland att få alla avdelningar att förstå hur det är att sitta i vårt kundlojalitetscenter, och hur alla kan vara med att bidra till att göra medarbetarnas jobb lite enklare, för de är ju trots allt de viktigaste vi har. 

Om du var en av Sappas värderingar (jobbaren, vännen, friheten, enkelheten), vilken skulle du vara och varför? 
Jag gillar ju alla Sappas värderingar, men om jag ska välja en idag så väljer jag JOBBAREN. Jag väljer den för att jag är väldigt engagerad i mitt jobb och tycker det är så kul att gå till jobbet. Dessutom är det alltid kul med nya arbetsuppgifter. 

Vilka TV-program gillar du att titta på? 
Jag är nog den största sportnörd du kan hitta! Hockey är favoriten och givetvis är Färjestad favoritlaget. Men under t ex OS är det alla sporter som gäller, allt ifrån skidåkning till curling går hem. Jag bänkar mig gärna framför tv:n och kollar sport såfort jag får tillfälle! Gärna NHL mitt i natten. 

Vilka filmer eller serier gillar du mest? 
Det blir ju mest serier jag kollar, just nu är det "Designated Survivor" som är riktigt bra. Kollade innan det på "Peaky Blinders" som är helt fantastisk! 

Är du sportsfan, musikgeek, reseguru eller livsnjutare? 
Definitivt sportsfan, men att resa är ju inte heller fel. Kanske en sportresa? 

Vilken film- eller seriekaraktär skulle du vara? 
Jag önskar jag kunde vara William Thacker (Hugh Grant) i Notting Hill, vilken film alltså!

Kan du dela med dig av en eller flera saker som andra minst skulle ana om dig? 
Oj, det finns nog mycket. Men för dem som sett mig på dansgolvet är det nog väldigt få som skulle kunna tro att jag gått i breakdance…

Lär känna oss på Sappa   

Vill du veta mer om oss som jobbar på Sappa? Upptäck Sappas egna version av Captain America eller lär känna Vincent Chase i Entourage i Sappaformat? Du kan också testa att ringa in till vårt kundlojalitetscenter på 0774-444 744 så får du pratat med någon av våra trevliga medarbetare som svarar alla dagar, året om, kl 8-22. 

Läs fler intervjuer här