Vi överraskar kunden Gustaf
06 september, 2018

Vi överraskar kunden Gustaf

Kategorier: Om Sappa

10 år som lojal digital-tv kund

Den 4 september begav sig Sappa-Jocke och vår nya kulturcoach Katarina till Ulricehamn för att överraska Gustaf som varit digital-tv kund till oss i hela 10 år, något som vi självklart ville uppmärksamma! 

Uppvaktningen för Gustaf    

Men det var inte helt lätt att hitta Gustaf som arbetar som musiklärare, så det fick bli lite detektivarbete innan man hittade honom på rätt arbetsplats, väldigt glad och förvånad över uppvaktningen. Han hade ringt vår kundtjänst dagen innan då han upplevde problem och trodde att han skulle missa matchen med sitt favoritlag, Djurgården. Gustaf gick från att vara, som han beskrev det själv "lite grinig" till mycket nöjd då han fick snabb och bra hjälp, och kunde se Djurgårdsmatchen. Det blev både tårta, giveaways och en inspelningsbar digitalbox till Gustaf som varit en trogen digital-tv kund till oss på Sappa i 10 år den 3 september, riktigt härligt att se! 

Kundvänliga Sappa  

Vi vill vara Sveriges mest kundvänliga företag, och det är här vi sticker ut och gör skillnad. Vi jobbar dagligen med att vara i framkant med kundbemötande och det är också här vi sticker ut från alla andra leverantörer i branschen. Vi tycker det är viktigt att få lojala kunder som gillar oss. Ring oss gärna på 0774-444 744 och testa vår kundservice så kanske valet av leverantör blir lite enklare. Vi svarar helt utan knappval, alla dagar året om, 8-22. Hoppas att vi hörs! 

Läs mer om oss

Läs mer om vår kundservice