Vår tid är nu säsong 2
28 september, 2018

Vår tid är nu säsong 2

Se succéserien Vår tid är nu        

SVT:s succéserie Vår tid är nu är äntligen tillbaka med en ny säsong den 1 oktober kl 20:00 på SVT1

Handling Vår tid är nu säsong 2        

I Vår tid är nu säsong 2 spirar nya kärlekshistorier, farliga allianser bildas och mörka hemligheter avslöjas. Förutom kära återseenden med familjen Löwander och personalen på restaurang Djurgårdskällaren möter vi också nya ansikten. Tova Magnusson, Sofie Gråbøl (Brottet) och italienska Simone Coppo är några av skådespelarna som gör entré i Vår tid är nu, säong 2. 

När andra säsongen har premiär befinner vi oss i december 1955. Djurgårdskällaren har dukat fram sitt legendariska julbord under köksmästare Backes ledning. Men under familjen Löwanders julmiddag i Helgas våning delas en riktigt hård julklapp ut.

I huvudrollerna syns bland annat: Suzanne Reuter, Mattias Nordkvist, Adam Lundgren, Hedda Stiernstedt, Peter Dalle, Charlie Gustafsson, Josefin Neldén och Ida Engvoll.

Se Vår tid är nu säsong 2 på SVT         

Med vårt instegspaket Sappa Alltid får du tillgång till SVT:s kanaler så du kan se Vår tid är nu säsong 2. Har du inte kanalpaketet idag kan du enkelt lägga till det eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22. 

Streama Vår tid är nu säsong 2  

När du skaffar ett digital-tv abonnemang utöver Sappa Alltid där Sappa Play finns tillgängligt så kan du enkelt streama Vår tid är nu säsong 2 i din mobil, dator och surfplatta. Läs mer om Sappa Play här.