Sthlm Rekviem på C More
01 oktober, 2018

Sthlm Rekviem på C More

Höstens stora kriminalserie Sthlm Rekviem

Säsongens stora satsning på C More och TV4 är nya kriminalserien Sthlm Rekviem. En spännande thriller i 10 avsnitt baserad på Kristina Ohlssons succéböcker. I huvudrollerna ser vi prisade Jonas Karlsson, Torpederna-stjärnan Liv Mjönes och Alexej Manvelov, från Innan vi dör. Missa inte premiären den 3 oktober på C More kl. 21.00. Handling Sthlm Rekviem

Brutala våldsdåd skakar om Stockholm och vi möter en verklighet som är präglad av rått våld och bottenlös ondska. Handlingen i Sthlm Rekviem kretsar kring en utredningsgrupp inom Stockholmspolisen som leds av kommissarie Alex Recht, där bland andra analytikern Fredrika Bergman och inspektör Peder Rydh tjänstgör. Fredrika är kriminolog, till en början oönskad inom polisen, men vad det lider allt mer accepterad och omtyckt.

Titel: Sthlm Rekviem
Genre: Thriller/Spänning
Längd: 44 min
Säsong: 1
Antal avsnitt: 10
Premiär: 3 oktober på C More 
Tid: 21.00
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80) och C More Series HD (kanalplats 83)

Se Sthlm Rekviem C More

Vill du kunna se premiären av Sthlm Rekviem på C More? Skaffa vårt kanalpaket C More Standard för endast 149 kr/mån helt utan bindningstid. Du får fem populära filmkanaler och tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Sthlm Rekviem i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Om du är intresserad av ett prisvärt kanalpaket med ett ännu större utbud av film, serier och sport - håll utkik bland våra erbjudanden!

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.