Nu frivisar vi Nickeloedon - perfekt för höstlovet!
25 oktober, 2018

Nu frivisar vi Nickeloedon - perfekt för höstlovet!

Kategorier: Frivisningar

Se på Nickelodeon - helt kostnadsfritt!

Mellan 29 oktober - 18 november får ni möjligheten att njuta av Nickelodeons underbara utbud på Sappa då vi frivisar kanalen för alla våra digital-TV-kunder. Frossa bland tecknade serier, pedagogiska program och underhållande komedier hela höstlovet. Teenage Mutant Ninja Turtles, Familjen Thunderman och många andra favoriter! Nickelodeon erbjuder något för alla som har barnasinnet kvar. Kika in veckans höjdpunkter! 

Höjdpunkter under frivisningen

Jag är Frankie (Säsong 2) - Måndag-Fredag kl. 17.50  
Frankie ser ut som en typisk tonåring men hon har en mycket stor hemlighet - hon är faktiskt en banbrytande, experimentell android som måste hålla sin sanna identitet gömd eller annars riskera hon att bli dämpad för alltid.

Familjen Thunderman - Torsdagar kl. 17.50
Vad skulle kunna vara coolare än en superhjälte? Jo, en hel familj utav dem! Möt Familjen Thunderman, en kanske inte så alldaglig familj vars största svårighet är att dölja sin superhjälteidentiet från omvärlden och försöka leva ett så normalt liv som möjligt. 

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles - Lördagar kl. 10 
Rise up! Teenage Mutant Ninja Turtles är tillbaka och den här gången har de häftiga nya krafter! Häng med Raph, Leo, Donnie och Mikey när de bemästrar nya vapen, slåss mot absurda mutanter, och upptäcker en Dold Stad under New York. Cowabunga! 

Riddarskolan - Måndag-Fredag kl. 17.25 
En bångstyrig prinsessa och en busig tonårskille har samma hemlighet…de har båda skapat nya identiter för att komma in på riddarskolan. De bildar en otippad duo och samarbetar för att nå deras mål - att bli legendariska riddare.

Vem kan ta del av frivisningen?     

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv.   

Var hittar du kanalen? 

Du hittar kanalen på kanalplats 141.

Vill du se Nickelodeon efter frivisningen?

Gillar du Nickelodeon och vill ha kanalen i ditt tv-utbud? Det går självklart att ordna! Kanalen ingår i följande paket:

Sappa Mest HD
Sappa Mycket
Sappa Tio
Sappa Fem
Viasat Guld
Viasat Silver
MTV-paketet
Sappa Barn
Viasat Guld
Viasat Silver

Du får tillgång till Sappa Play och kan streama program i din mobil, dator och surfplatta.

Beställ enkelt inne på Mitt Sappa eller kontakta oss.  Vi finns på 0774–444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.