VIP-inbjudan till Black Friday 23 november
06 november, 2018

VIP-inbjudan till Black Friday 23 november

Kategorier: Erbjudanden

Årets bästa deal - Black Friday!

Den 23 november smäller det - Black Friday och årets bästa deal! I år har vi laddat upp med riktiga kanonerbjudanden med rabatterade priser. Missa inte detta! 

Var först med att få rabatter till Black Friday

Bli VIP-kund så får du rabatterna först av alla. Strax efter midnatt den 23 november kommer vi skicka ut ett mejl med erbjudanden som vi hoppas ska passa dig! Signa upp dig redan idag så har du också chans att vinna biobiljetter till hela familjen! 

Hur signar jag upp mig på VIP-listan? 

Du kan enkelt signa upp dig på VIP-listan oavsett om du är befintlig kund eller nykund. Det enda du behöver fylla är din e-postadress så att vi kan skicka ut erbjudanden till dig på Black Friday den 23 november. Är du befintlig kund hos oss kan du också fylla i ditt personnummer så blir du automatiskt inloggad på Mitt Sappa. 

VIP-listan är nu stängd